29 / 03 / 2024

Saloon Residence Kurban Bayramı kampanyası!

Saloon Residence Kurban Bayramı kampanyası!

Hayatın merkezine insanı koyarak yükselen beş yıldızlı otel konforundaki Saloon Residence Kurban Bayramına özel kampanyasını duyurdu. İşte Saloon Residence Kurban Bayramı kampanyası detayları...


Gen Yapı imzası ile yükseldiği bölgeye farklı bir imaj katan ve 180 derecelik bakış açısı ile farklı bir konsepte sahip olduğunu ispatlayan  Saloon Residence  projesi bayrama özel kampanya ile giriyor.


Bayrama özel fiyatlar sunan bunun yanı sıra + Çamaşır Makinesi ve Buzdolabı da hediye eden Saloon Residence bayram tadında bir kampanya tasarladı.


Hayatın merkezine insanı koyarak yükselen beş yıldızlı otel konforundaki Saloon Residence Kurban Bayramına özel kampanyasını duyurdu.


Saloon Residence projesinden ev sahibi olmak isteyenlere Çamaşır makinesi ve Buzdolabı hediye edilen kurban bayramına özel kampanya bununla sınırlı kalmıyor. Taşınmaya yakın duran projede hali hazırda çevre düzenlemesi yapılmakta. Öte yandan projede kalan sayılı dairelerin satışına devam etmekte olan Saloon Residence'de %1 KDV avantajı sunan, tapusu hazır, kredisi hazır olan bir proje. Bu bağlamda düzenlenen kampanya ile kalan dairelere sahip olmak isteyenlere özel fırsatlar sunmayı amaçlayan proje yöneticileri, bayrama özel kampanya kapsamında Saloon Residence'den daire sahibi olmak isteyenlere çiftte bayram yaşatmayı hedeflediklerini vurguladı.


Saloon Residence nasıl bir projedir?

Mega şehrin iş stresinden şehrin dışına çıkmadan uzaklaşmak isteyenler için tasarlanmış diyebileceğimiz Saloon Residence, rezidans konforunda evinizin keyfini çıkarmayı vaad ediyor.


Saloon Residence Çekmeköy 'e komşu olarak  Gen Yapı  tarafından inşa ediliyor.

180 derece açı ile tasarlanan proje'de öne çıkan en önemli özelliklerden bir tanesi de hangi katta olursanız olun eşit derecede sosyal alana hakim olmanızdır.


İnşa edildiği alanı bir insan misali kucaklayan proje'de, eviniz sizi kucaklayarak, yorgunluğunuzu ve stresinizi atmak için ihtiyaç duyduğunuz sessizliğin dışında sosyal alanları ile de zinde kalmanızı sağlamayı hedeflemiş olan Saloon Residence bu konuda da son derece başarılı olmuş bulunuyor.


Evinizi alıp kısa sürede içinde yaşaya bileceğiniz durumda olan projenin önemli özelliklerden bir tanesi de blokların yay misali dizilmesi ile birbirini örtmeyen bir özelliğe sahip ve yine projede tüm dairelerin ön tarafa bakması, sosyal tesislerin bahçe katında bulunması sayesinde 1. kattaki dairelerin bile manzarası kapatılmamış olmasıdır.


Evinizi boylu boyunca saran kat bahçenizden açık havuzu 180 derecelik bakış açısıyla görebilme imkanı sunan Saloon Residence'da manzarayı seyrederek iş stresini yenebilir ve günün yorgunluğunu atabilirsiniz.


Saloon Residence 1+1 - 2+1 - 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden oluşuyor.


Ayrıca bu projede otopark'ın yer altına inşa edilmesi ile çevrede araç parkından dolayı meydana gelebilecek görüntü kirliliği de önlenmiş bulunuyor.


İçinde yaşama bir adım mesafede bulunan Saloon Residence projesinde daire almak son derece avantajlı.


Yürüme mesafesinde (800 metre) inşası devam eden Metro Transfer hattı  ile projenin bulunduğu konuma çok büyük değer kazandırıyor. Bunun yanı sıra Saloon Residence 1. Boğaz Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, yapılacak 3. Boğaz Köprü'lerinin bağlantı noktalarına son derece yakın ve yine Sabiha Gökçen Havaalanı'na da çok yakın durumda.


Saloon Residence'nin hemen yanı başında İdealist kent, Sinpaş Aqua Manors Vilları, Eltes Güneşi gibi önemli yaşam merkezlerinin de bulunması, Saloon Residence'yi çok daha anlamlı kılıyor.


Ayrıca Türkiye'nin ve  İstanbul  'un en büyük mobilyacılar sitesinden biri olan Modoko ile de komşu durumunda olmak önemli avantajlardan biri olarak projeyi öne çıkarıyor.


Akşam ailenizle sinema keyfini 5 dakikalık mesafede çıkarabilirsiniz.

IKEA, Buyaka, Meydan gibi önemli merkezlere 5 dakikalık mesafede olması da önemli avantajlardan biri olurken yine evinizden çıkarak 7 dakika sonra Ataşehir'in merkezine ulaşmanızda sosyal yaşam açısından da önemli bulunuyor.


Saloon Residence projesinde kalan sayılı dairelerden birine sahip olmak, daire fiyatları ve proje ile ilgili diğer tüm ayrıntılar için Saloon Residence satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz.


Saloon Residence iletişim!

Tel :(0216) 540 23 68 • 69

Fax:(0216) 540 23 70

www.saloonresidence.com