19 / 04 / 2024

Saklı Vadi Konakları'nda aylık 2 bin 700 TL taksitle!

Saklı Vadi Konakları'nda aylık 2 bin 700 TL taksitle!

Saklı Vadi Konakları İstanbul’un en güzel semtlerinden Çekmeköy'de hayata geçiriliyor. Burçlar Yapı imzasını taşıyan Saklı Vadi Konakları projesi, hem ormanın hem üniversitenin yanı başında yükseliyor.


Burçlar Yapı imzasıyla inşa edilen Saklı Vadi Konakları İstanbul’un en güzel semtlerinden Çekmeköy'de yer alıyor. 2 blok, 86 daire ve 8 mağazadan oluşan projede fiyatlar 270 bin TL’den başlangıç gösteriliyor.


Çekmeköy Saklı Vadi Konakları hem hayatın merkezinde hem de doğanın içinde…  Evinizdeyken etrafı açık, orman manzaralı, kuş sesleri içinde, püfür püfür bir yaşam alanı.  Evinizden çıktıktan sonra 5 dakikalık yürüme mesafesiyle metroya şehrin merkezinde bulacağınız muhteşem bir konumda… İstinye üniversitesi yanı başınızda….


Yeni Konut Kampanyasında Farklı ödeme tipleriyle çok avantajlı

Toplam 3 bin 243 metre kare alanda kurulu, 2 bloktan oluşmaktadır. 86 daire ve 8 mağazadan oluşan Çekmeköy Saklı Vadi Konakları 1+1, 2+1, 3+1  daire ve alışveriş mağazaları ile  konut alıcısına bol alternatif sunmaktadır. Farklı büyüklükte, yüksek kaliteli iç dekorasyonu ile toplam da 7 farklı daire tipi bulunmaktadır. İster aylık 2 bin 700 TL  ödeme seçenekleri, ister nakit ödeme %15 indirimiyle avantajlı ödeme seçenekleri ile alıcılarına bol seçenek sunuyor.



Güvenlikli yapılar tercih ediliyor

7 gün 24 saat özel güvenliği ve kapalı otoparkı sayesinde çocuklarınız her zaman güvende. Çocuk oyun parkları, süs havuzları, dinlenme locaları, fitness-hamam-sauna  ve kapalı havuzu ile Çekmeköy Saklı Vadi Konakları size konforlu ve güvenli  bir yaşam sunuyor. Hafta sonu ailenizle satış ofisimizde ağırlamaktan mutluluk duyarız. 


 


Saklı Vadi Konakları iletişim: 

Web: http://cekmekoysaklivadi.com/

Tel: 0216 325 00 95