20 / 04 / 2024

Royal Group konut projeleriyle İstanbul'a değer katıyor!

 Royal Group konut projeleriyle İstanbul'a değer katıyor!

Her projesiyle şehrin silüetinde özel bir yer edinen ve maviyle yeşilin her tonunu eşsiz bir armoniyle sunan Royal Group; Sky Blue İstanbul, Royal Marin Business Center ve Royal Garden Kartal projeleriyle İstanbul'a değer katıyor.



Her projesinin merkezine ‘insanların mutluluğunu’ koyan ve bu misyonla yola çıkan Royal Group, ayrıcalıklı ve yüksek standartlı bir yaşamın anahtarını sunuyor. Sektörün öncü üç firmasının ortak tecrübelerinden doğan ve büyük bir aile olan Royal Group, güzel bir ev ya da iyi vakit geçirebileceğiniz bir ortamın ötesinde bir yaşam biçimi vaat ediyor. Klasikleşmiş rezidans anlayışına getirdiği devrim gibi yeniliklerle adından söz ettiren Royal Group’u farklı bir noktaya konumlandıran en büyük özelliği ise “denenmemişi denemek”. Royal Group, rotasına hayallerin yön verdiği projelere imza atarak devam ediyor.


Royal Group, geleceğin inşaat normlarında belirleyici rol oynuyor…


Her projesiyle şehrin silüetinde özel bir yer edinen ve maviyle yeşilin her tonunu eşsiz bir armoniyle sunan Royal Group, projelerini titizlikle hazırlanan zemin etüdleri sonrasında, sağlam zeminde sağlam yapı anlayışıyla hayata geçiriyor. Sky Blue İstanbul, Royal Marin Business Center ve Royal Garden Kartal projeleri her yönüyle İstanbul’a değer katıyor.


“Yedi tepe İstanbul’un en özel durağı Sky Blue”


Marmara’nın incisi Prens Adaları’nın tam karşısında yer alan Sky Blue İstanbul, ayrıcalıklı bir yaşamın merkezi haline geliyor. Huzurlu ve mutlu bir yaşamın tutkulu bir mimari anlayışıyla perçinlendiği Sky Blue, yeşil ve mavinin eşsiz dansını izleme şansı sunuyor.


Her anınızı özel kılacak tüm detayların incelikle düşünüldüğü Sky Blue İstanbul’da ayrıcalıklar hayatınıza farklı bir pencere açıyor. Kartal’ın elit projeleri arasında gösterilen ve özellikleriyle öne çıkan proje, hem alıcılar hem de yatırımcılar için fırsatların yeni adresi haline geliyor.


“İnsan yaşamının nihai amacı mutluluktur” mottosuyla Kartal’da hayat bulan Sky Blue, benzerlerinin aksine 28 katlı bir kulede sadece 87 daireye yer vererek İstanbul’da bir ilke imza atıyor. Dört mevsim kullanıma uygun yarı olimpik yüzme havuzu, jakuzi, yürüyüş ve bisiklet parkurları her daireye özel ayrılmış barbekü alanlarıyla da zengin sosyal aktivite sunan projenin en dikkat çekici özelliklerinden biri %87’sinin yeşil alandan oluşması.


Sky Blue İstanbul Rezidans ayrıcalıkları bunlarla da sınırlı değil! Geniş bir peyzaj alanına sahip projede, eşsiz bir mimarinin yanı sıra 360 derece panoramik İstanbul manzarası da muhteşem bir seyir zevki sunuyor.


“Lüks ve konforun tanımı Royal Garden Kartal İle yeniden yazılıyor”


Royal Garden ile hayallerin ötesinde bir yaşam Kartal’da yükseliyor. İstanbul’un en yeşil rezidansı iddiasıyla yola çıkan Royal Garden, proje alanının %80’ini yeşil bir dünyaya ayırarak iddiasının arkasında durduğunu gösteriyor. Birbirinden şaşırtıcı ayrıcalıklarıyla yüksek standartlı özel bir dünya sunuyor.


Proje; 3.50m kat yüksekliğine sahip ferah daireleri, eşsiz Prens Adaları manzarası, 11.500 metrekarelik net peyzaj ve ortak kullanım alanı, dört mevsim kullanılabilir açılır-kapanır yüzme havuzu, kreşi ve sayısız sosyal aktive seçenekleriyle de fark yaratıyor.


Şehrin kıyısında, huzurlu bir yaşam imkanı sunan ve zengin ulaşım ağıyla çevrili özel bir noktada yer alan Royal Garden Kartal, konumu itibariyle İstanbul’u pencerenize getiriyor. Kadıköy, Adalar, Tuzla ve Yalova’nın eşsiz silüetini 360 derece panoramik bir manzarayla sunan Royal Garden Kartal, rafine bir şehir resmi çiziyor.


Royal Marin ile yelkenler fora…


Son yıllarda modern kule rezidanslar ve ofis projeleri ile hızla değişen Kartal lokasyonunda Royal Group tarafından inşa edilen farklı bir Business Center yükseliyor. İnşaatı tamamlanan Royal Marin Business Center, alışılmışın dışında konsept ve mimari çizgileri ile bembeyaz lüks bir yatı andırıyor. Kara, deniz ve hava ulaşım noktalarına çok yakın konumdaki Royal Marin, lokasyonu ile büyük avantaj yaratıyor. Hemen yanındaki metro istasyonu ile de ulaşımı çok kolay bir iş merkezi konumunda bulunuyor.


Aynı zamanda sahil şeridine, hastanelere, okullara, eğlence ve alışveriş merkezlerine de kolaylıkla ulaşılan Royal Marine Business Center daha şimdiden bölgenin iş hayatına renk katmaya aday görünüyor.


Yaklaşık 2000 m2’lik arsa üzerine inşa edilen ve 7000 m2 ye yakın kullanım alanı bulunan Royal Marin, D100 karayolu gibi günde milyonlarca motorlu aracın geçtiği bölgede meydana gelen ses kirliliğini yüzde yüz önleyerek binanın içine kesinlikle yansıtmayan “Akustik İzolasyon Teknolojisi” ile inşa edildi. Toplam 6 kattan oluşan Royal Marin, kullanıcıların hayatını kolaylaştıracak şekilde tasarlandı.


Royal Group, her detayı incelikle düşünülmüş, yüksek bir gustoya hitap eden yapılarıyla İstanbul için özel bir konum haline geliyor. Doğaya ve geleceğe sahip çıkan teknolojileri, geniş peyzaj alanları ve zengin sosyal aktivite seçenekleriyle hayallerin ötesinde bir yaşamın kapılarını sizler için aralıyor.


www.royalgroup.com.tr



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler