18 / 04 / 2024

Roya Nova Rezidans'ta 249 bin TL'ye!

 Roya Nova Rezidans'ta 249 bin TL'ye!

Ümraniye'de İstanbul Finans Merkezi'ne yürüme mesafesinde yükselen Roya Nova Rezidans projesinde satışlar başladı. Projede hiç satış yapılmasa bile projenin inşaatı tamamlanacak...


Toplam 255 daireden oluşan Roya Nova Rezidans projesi Ümraniye'de İstanbul Finans Merkezi'ne yürüme mesafesinde  inşa ediliyor. Proje Roya Yapı imzası taşıyor. 


32 katlı tek blok olarak tasarlanan  Roya Nova Rezidans projesinde  stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. 


 Roya Nova Rezidans

 

4 banka garantör oldu

İş Bankası, Halk Bankası, Yapı Kredi ve Deniz Bank'ın bankanın garantör olduğu Roya Nova projesinde satışlar başladı. Projede hiç satış yapılmasa bile projenin inşaatı tamamlanacak.


Roya Nova Rezidans'ta peşinatı 2020'de öde

Çeşitli ödeme seçeneklerinin sunulduğu Roya Nova projesine tamamı peşin ödemelerde indirim yapılırken, firma bünyesinde 24 ay ile 36 ay vade imkanu sunuluyor. 


 Roya Nova Rezidans


Projede aynı zamanda peşinatı 2020'de öde kampanyası bulunuyor. 2019'da teslim edilen projede oturmaya başladıktan 1 sene sonra peşinat ödemesi yapılıyor. Bu ödeme kapsamında aylık 5 bin TL taksit ödemesi yapılıyor. 

 

Roya Nova Rezidans'ta 249 bin TL'ye

Finans Merkezi'ne 800 metre mesafede , metro istasyonu ve otobüs durakları ile Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi’ne yürüme mesafesinde bulunan  Roya Nova projesinde daire fiyatları 249 bin TL'den başlayarak 900 bin TL'ye kadar ulaşıyor. 


Ümraniye Roya Nova Rezidans projesinde 3 toplantı salonu, 4 otopark katı, pilates salonu, spor salonu, sauna, buhar odası, masaj odası, cafe, açık hava sineması, şok duşu, soyunma odaları, sinema salonu, barbekü, karaoke odası, restoran, kulvarlı havuz gibi imkanlar bulunuyor. 

 

3 firma devi birleşti

Roya Yapı; Tago Mimarlık, ARED Yapı ve DRS Yapı'nın birleşmesinden ortaya çıktı. Bu 3 köklü firma proje yönetimi, mimari tasarım, inşaat, gayrimenkul geliştirme ve değerleme alanlarındaki edindikleri tecrübeleri  Roya Yapı  çatısı altında birleştirdi. 


 Roya Nova Rezidans

 


Satış ofisi: Sevin Sokak No: 81 Çamlık/Ümraniye

 

Web: http://www.roya-nova.com/

Tel: 0216 416 76 92

Özge ÖZDEMİR/Konuttimes.com