28 / 03 / 2024

Propa Plus Residance’da hemen teslim son 9 daire!

Propa Plus Residance’da hemen teslim son 9 daire!

Zincirlikuyu’da hayata geçirilen Propa Plus Residance’daki son 9 daire, sıfır faiz ve 60 ay vade avantajı ile satışa sunuldu. Projede, 31 Mart’a kadar geçerli olacak “Teslime Özel yüzde 10 + 10 indirim fırsatı” sunuluyor.


Zincirlikuyu metro istasyonuna 3 dakika, Levent metro istasyonuna 10 dakika yürüme mesafedeki Propa Plus Residence, ulaşım kolaylığı ve sosyal olanaklarıyla öne çıkıyor… Son 9 dairenin 60 ay 0 faiz avantajı ile satışa sunulduğu projede, dairelerin teslimi hemen yapılıyor. 


Ev artı ev konforu sunuluyor

Projeyle ilgili detayları aktaran Propa CEO’su Can Özçiçek “Propa’nın Zincirlikuyu’da gerçekleştirdiği beşinci projesi olan Plus Residence butik bir proje. Projede ev artı ev konforu sunuluyor. Üst katta eviniz, alt katta ev sıcaklığında size özel alanlar bulunuyor: Sinema odası, Plus lounge, toplantı ve davet odası, spor salonu ve pilates stüdyosu bunlardan birkaçı. Sadece 31 Mart’a kadar, teslime özel bu kampanyada, Zincirlikuyu gibi İstanbul’un en merkezi ve değerli konumunda bulunabilecek en uygun fiyatları sunuyoruz. ” dedi.


Büyükdere Caddesi’ne 300 metre mesafede

Sadece 38 özel rezidanstan oluşan ve İstanbul'un yaşam ve yatırım değeri en yüksek bölgelerinden Zincirlikuyu'da yükselen Propa Plus'ta daireler ister ofis ister konut olarak kullanılabilir. Gayrettepe metro istasyonuna 300 metre, Zorlu Center’a ise 500 metre mesafede yer alıyor.


Web: http://www.propaplus.com