29 / 03 / 2024

Prestij Elit ve Prestij Optimum’a yatırımcılardan tam puan!

Prestij Elit ve Prestij Optimum’a yatırımcılardan tam puan!

Kaliteyi standarttan öte yaşam biçimi olarak sunarak 25 yıldır Türkiye’nin en güvenilir konut markası olarak faaliyetini sürdüren Bakyapı, yatırımcılardan tam not almayı sürdürüyor.


Kaliteyi standarttan öte yaşam biçimi olarak sunarak 25 yıldır Türkiye’nin en güvenilir konut markası olarak faaliyetini sürdüren Bakyapı, yatırımcılardan tam not almayı sürdürüyor.  Bursa’nın hızla gelişen bölgesi Osmangazi’ye kattığı değer ile Bursa’nın en iddialı projeleri arasında gösterilen Prestij Optimum ve Prestij Elit projeleri tüm hızıyla devam ederken, projelerin yüzde 70’nin satışının tamamlandığını vurgulayan Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör,  döviz kurundaki dalgalanmalara rağmen fiyatları sabit tutarak yatırımcıların beklentisini karşıladıklarını belirtti.  


İnşaat sektöründe huzurlu yaşam alanlarını güven, hız, yenilikçi bakış açısı ve kaliteyle perçinleyen Bakyapı, Prestij markası altında, hayata geçirdiği projelerde sunduğu kalite, donanım ve beraberinde getirdiği yüksek kazançla yatırımcısının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Vaat ettiği yüksek yaşam standardı ile Osmangazi’ye değer katan Prestij Optimum ve Prestij Elit projelerinin yüzde 70’nin satışı tamamlandı. 2 etaptan oluşan ve Mart 2017 ve Eylül 2017 tarihlerinde tamamlanması planlanan Prestij Elitin yatırımcısına yüzde 40’a yakın, Ekim 2018 tarihinde teslim edilmesi hedeflenen Prestij Optimum ise yatırımcısına minimum yüzde 35-40 oranında bir kazanç sağlaması bekleniyor. 


Türkiye’nin en güvenilir konut markası olarak imza attıkları projeler aracılığıyla binlerce aileyi ev sahibi yaparken yatırımcılara sağladıkları kazanç ile onlardan tam not aldıklarını hatırlatan Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, Prestij Optimum ve Prestij Elit projelerine yönelik talep artışını örnek gösterdi. Her iki projenin de ciddi bir taleple karşı karşıya kaldığını ifade eden Bakgör, konuya ilişkin şu açıklamada bulundu:


“Yatırımcılarımızın beklentisini karşıladık”

“İmza attığımız her projemizde sunduğumuz üst düzey yaşam standardı ile yatırımcılarımıza yeni bir hayatın kapılarını aralarken, kısa sürede çok özel kazanç fırsatları sunuyoruz. Henüz lansman dönemindeyken projelerimizin yüzde 20’sinin satışının tamamlanması bunun bir göstergesini oluşturuyor. Yatırımcımız her şartta bize güven duyuyor. Biz de Bakyapı olarak attığımız her adımda bu güveni bir üst noktaya taşımanın gururunu yaşıyoruz. Örneğin döviz kurundaki artış, maliyetlerimizin yükselten bir gelişme. Ama biz buna rağmen fiyatları sabit tutarak yatırımcılarımızın beklentisi doğrultusunda hareket ettik. 


İdeal yaşam standartları, optimum çözümler…

Prestij Optimum’un, en önemli parçası sosyal donatı alanlarında açık konseptte inşa edilecek olan alışveriş merkezi dikkati çekiyor. Alışveriş merkezinde yer alacak olan mağaza, cafe, restoran ve market seçenekleriyle konforda en üst noktanın yakalanması planlanıyor.


Üst düzey güvenlik için konvansiyonel inşaat tekniği

Hafif raylı sisteme yakın konumuyla, şehrin gelişen noktasında yer alan Prestij Optimum projesinde; kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness center, çocuk parkı ve açık otopark bulunuyor. Üst düzey güvenlik için Fore kazık ve plak temelli konvansiyonel inşaat tekniği kullanılarak tamamlanacak proje, sahip olduğu 7/24 özel güvenlik sistemi ile tüm site sakinlerinin kendilerini güvende hissetmesini sağlayacak. 


Şehrin tam ortasında elit bir yaşam alanı

Bursa Prestij Elit projesi Bursa’nın Akpınar bölgesinde, 60.000 m2 büyüklüğe sahip arazide yükselen, 168-192 metrekare aralığında geniş metrekareli dairelerden oluşuyor. Projede 3 1 dubleksler 168 ve 192 metrekare, 4 1 daireler 186 metrekarelik bir alana sahip. Koru Park AVM’ye yakın bir konumda yer alan Bursa Prestij Elit, sosyal tesisi, proje konsepti ve kullanılan malzeme ve özenli işçiliği ile proje olarak bölgede fark yaratıyor. 


Web: http://www.bakyapi.com.tr/



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri