28 / 03 / 2024

Polatkaya Metropark'ta 390 bin TL'ye!

 Polatkaya Metropark'ta 390 bin TL'ye!

Yatırım maliyeti 20 milyon TL olan, 101 konuttan meydana gelen Polatkaya Metropark projesinin satışlarına devam ediyor. Projede fiyatlar 390 bin TL'den başlıyor..


 Polatkaya Yapı A.Ş Kağıthane bölgesinde başlattığı kentsel dönüşüm projelerine hızla devam ediyor. İstanbul’ un en tarihi semtlerinden biri olan  Kağıthane bölgesine yoğunlaşarak 13.500 m2 inşaat alanına sahip Metropark projesinin yapımına devam eden Polatkaya Yapı A.Ş aynı lokasyonda başlatacakları 3 kentsel dönüşüm projesinin daha müjdesini verdi. 


Yatırım maliyeti 20 milyon TL olan, 101 konuttan meydana gelen Polatkaya Metropark projesinin satışlarına devam eden Polatkaya Yapı A.Ş YKB Abulkadir Geylani KAYA; Kağıthane bölgesinin tarihini önemini vurgularken, Mecidiyeköy, Şişli, Maslak, Eminönü gibi ticaretin de yoğun olduğu semtlere yakın bir bölgede önemli bir değişim sağlamayı hedeflediklerini ifade etti. 


Toplam yatırım hedeflerinin 200 milyon TL civarında olduğu bilgisini veren KAYA; özellikle bakanlığın da hassasiyetinde olan dönüşüm noktalarına yöneldiklerini, yakın zamanda Kağıthane Hamidiye, Talatpaşa ve Nurtepe’ de 3 yeni projeye imza atacaklarının müjdesini vererek diğer projelere nazaran kar marjının düşük olmasına rağmen kentsel dönüşüm projelerinden vazgeçmeyeceklerini de sözlerine ekledi. 


Kendi öz kaynakları ile özellikle riskli yapıları dönüştürme yönünde yatırımlar yapan Polatkaya Yapı A.Ş; ilerleyen dönemlerde konforlu ve nitelikli konut üretebilecekleri her lokasyonda bulunmayı hedefliyor. 


POLATKAYA METROPARK 


Metropark projesi toplam 101 konuttan oluşuyor. 13.000 m2 inşaat alanına sahip olan projede 1+1, 2+1, 2+1 dubleks, 3+1 ve 4+1 dubleks daire seçenekleri yer alıyor. 


Polatkaya Metropark fiyat listesi


Net 39 brüt 47 metrekare 1+1 daireler 390 bin TL’den, 


Brüt 93, net 77 metrekare 2+1 daireler 587 bin TL’den, 


4+1 daireler ise 998 bin TL’den başlayan fiyatlarla…



Metroya 50 adım uzaklıkta konumlanan Polatkaya Metropark sosyal olanakları :


4 kat kapalı otopark 


Güvenlik


Lobi


Kamera sistemi


Toplantı ve organizasyon odası


Fitness salonu


Çocuk oyun parkı


Yeşil alan 


Sauna 




Tel: +90 212 294 98 9


Web: www.polatkaya.com / www.polatkayametropark.com



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler