26 / 04 / 2024

Özyurtlar'ın hedefi Gaziantep'te 3 bin konut inşa etmek!

Özyurtlar'ın hedefi Gaziantep'te 3 bin konut inşa etmek!

Özyurtlar İnşaat'ın hedefi Gaziantep'te 3 bin konutluk proje geliştirmek. Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, Gaziantep'te 2-3 bin konuttan oluşan markalı bir proje gerçekleştirmek istiyor...


Esenyurt'un markalaşmasında önemli bir rol üstlenen Özyurtlar İnşaat, teslim ettiği 39 bin konutun haklı gururunu yaşıyor. İmar sorunlarından alnının akıyla çıkmasını bilen şirket, zarar etmesine rağmen teslim ettiği konutlarla güven tazeledi. Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt'un yıllardır kurduğu hayali gerçekleştirmek için kolları sıvayan firma, Gaziantep'te 2-3 bin konuttan oluşan markalı bir proje gerçekleştirmek istiyor. Satışlara başlamak için yılın son çeyreği planlanıyor.

 

KÖRFEZLİ YATIRIMCI İÇİN ÖZEL OLARAK TASARLANDI 


Satışa devam ettikleri lCostal City'i Körfezli yatırımcıların isteklerine göre tasarladıklarım ve bunun Türkiye'de ilk olduğunu ileri süren Satış ve Pazarlama Koordinatörü Ebru Özyurt; "Orası diğer projelerden ayrıcalıklı olarak Körfezli yatırımcıların tercihleri ve kullanım alışkanlıkları doğrultusunda planlandı ve geliştirildi. Avangard iç mimari ile kaliteli malzeme kullanıldı. Dolayısıyla orada alıcıların yüzde 90'ı yabancı. Alım yapanlar da evlerini kullanacak. Yatırımcı profili söz konusu değil. Buradan konut almak isteyen yerli yatırımcılara NLogo'dan daire veriyoruz" dedi. 


UKRA CITY İLE GÖRÜŞÜLÜYOR 


Beylikdüzü'ndeki Ukra İnşaat'ın başladığı Ukra City hakkında da bilgi aktaran Özyurt, görüşmelerin devam ettiğini belirtti. Yarım kalan bir proje olduğu için risk barındırdığma işaret eden Özyurt, kişisel olarak bölgedeki sıkıntılara yemden girmek istemediğini dile getirdi. 



Türkiye Gazetesi - Ebru Özyurt