19 / 04 / 2024

Özyurtlar İnşaat kampanya detayları!

Özyurtlar İnşaat kampanya detayları!

Bu yıl sonuna kadar Ncity, Nmerkez, Nşehir ve Ntown'u teslim etmeyi planlayan Özyurtlar İnşaat, bu dört projesini kapsayan kampanya düzenledi. İşte Özyurtlar İnşaat kampanya detayları...


Bu yıl sonuna kadar Ncity, Nmerkez, Nşehir ve Ntown'u teslim etmeyi planlayan Özyurtlar İnşaat, bu dört projesini kapsayan kampanya düzenledi. Teslimata özel avantajlar içeren kampanyadan yararlanıp ev sahibi olanlar daire bedelinin yüzde 30'unu peşin verip kalanı için Vakıfbank, Tekstilbank, Ziraat Bankası ve Albaraka Türk'ten 120 ay kredi kullanabiliyor. Kampanyada faiz oranı 0.83'ten başlıyor. 


KDV ORANI YÜZDE 1 

Ncity, Nmerkez, Nşehir ve Ntown'da yer alan tüm dairelerin krediye uygun ve tapularının hazır olduğu açıklandı. Kampanya kapsamında 1+1 daireler NCity'de 139 bin liradan, Nmerkez'de ise 149 bin liradan satışa sunuluyor. Nşehir'de ise 2+1 daireye 199 bin liradan başlayan fiyatlarla sahip olmak mümkün. Yılsonu kampanyası kapsamında Ntown'dan 3+1 dairelerin fiyatıysa 259 bin liradan başlıyor. Dört projede de tüm konutlar yüzde 1 KDV ile satılıyor. 


Sabah