28 / 03 / 2024

Özyurtlar İnşaat, 2 projesiyle Emlak 2014 Fuarı'na katılıyor!

 Özyurtlar İnşaat, 2 projesiyle Emlak 2014 Fuarı'na katılıyor!

Özyurtlar İnşaat, Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda (Emlak 2014) gayrimenkul alıcısının karşısına çıkacak. Firma Emlak 2014'te Nlogo İstanbul ve 1 Coastal City projelerini tanıtacak.


İstanbul bölgesinde 24 yıldır inşaat projeleri gerçekleştiren Özyurtlar İnşaat, Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda (Emlak 2014) gayrimenkul alıcısının karşısına çıkacak. Firma  Emlak  2014'te Nlogo  İstanbul  ve 1 Coastal City projelerini tanıtacak. 


ÜÇ ETAPTAN OLUŞUYOR 

Özyurtlar İnşaat'ın Nlogo İstanbul adını taşıyan projesi konumu ve geniş sosyal imkânlarıyla ev sahiplerine yüksek prim garantisi vaat ediyor. Esenyurt'ta hayata geçen Nlogo İstanbul projesi mayıs ayında satışa çıktı. 7 blokta 2 bin 519 daire ve 59 dükkandan oluşan proje üç etap halinde inşa ediliyor. Her etabında 850 konut bulunan Nlogo İstanbul'da 1+0'dan 3+1'e farklı tip ve büyüklüklerde daireler yer alıyor. Nlogo İstanbul'da ilk etabın 24 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Projede çocuk oyun alanları, süs havuzları, rekreasyon alanları, yürüyüş parkurları, basketbol sahası, açık-kapalı yüzme havuzu, sinema salonu, Türk hamamı, sauna, spor salonu, lobi-cafe bar, kapalı bölümde çocuk oyun alanı ve fitness center bulunuyor. Nlogo İstanbul'da 24 saat güvenlik hizmetinin yanı sıra ve açık-kapalı otopark alanları da yer alıyor. 


HAZİRAN 2016'DA TESLİM 

Özyurtlar İnşaat'ın A ve A Plus konut alıcısına hitap eden konut markası 1Coastal City, Büyükçekmece Gürpınar'da hayata geçiyor. Lansmanı nisan ayında Dubai'de yapılan 1Coastal City'nin Türkiye'de de büyük ilgi görmesi bekleniyor. Proje Büyükçekmece sahilinin kesintisiz deniz manzarasına sahip en prestijli noktasında etkileyici bir mimari ile tasarlandı. Üç blokta 208 konuttan oluşan proje, 47 bin metrekarelik toplam inşaat alanına sahip. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve Penthouse dairelerin bulunduğu 1Coastal City'de 27 adet de ticari birim yer alıyor. Avrupa yakasında "Country" yaşam tarzının modern mimariyle buluştuğu 1Coastal City'de standartlar en üst seviyede tutuldu. Haziran 2016'da teslim edilmesi planlanan 1Coastal City'de her detay en ince ayrıntısına kadar düşünüldü. Evlerin ankastre beyaz eşyalı ve klimalı olarak teslim edileceği projede her daireye 10 metrekarelik bir de depo verilecek. Sosyal donatılarıyla fark yaratan 1Coastal City'de sauna, açık/kapalı yüzme havuzu, fitness center, sinema odası, çocuk oyun odaları, cafe-bar, tuz odası ve Türk hamamı yer alıyor. Büyükçekmece Gürpınar ve Albatros sahiline 200 metre mesafede yer alan 1Coastal City yılın 365 günü tatil keyfi sunuyor. 



Sabah