18 / 04 / 2024

Ondörtüç Pendik projesinin yüzde 60'ı tamamlandı!

Ondörtüç Pendik projesinin yüzde 60'ı tamamlandı!

İnsay Yapı imzası taşıyan Ondörtüç Pendik projesi 241 daire ve 23 ticari birimiyle Pendik'e yeni bir değer kazandırıyor. İnşaat çalışmalarının hızla sürdüğü Ondörtüç Pendik'te kaba inşaatın yüzde 60'ı tamamlandı.


İnsay Yapı tarafından Pendik'te inşa edilen Ondörtüç Pendik'te, inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 9 bin metrekarelik bir alan üzerinde hayata geçirilen Ondörtüç Pendik, 241 daire ve 23 ticari birimiyle Pendik'e yeni bir değer kazandırıyor.


Yüzde 60'ının tamamlandığı projede üç tip konut seçeneği bulunuyor. 1 1, 2 1 ve 3 1 daire seçeneklerinden oluşan Ondörtüç Pendik'te daire büyüklükleri sırasıyla ortalama 68, 103 ve 146 metrekare olarak belirlendi. Projede, 1 1 dairelerin fiyatları 199 bin TL, 2 1 dairelerin fiyatları 266 bin TL ve 3 1 dairelerin fiyatları ise 419 bin TL'den alıcı buluyor. 


Pendik'te inşa ettiği Ondörtüç Pendik ile herkese ayrıcalıklı bir yaşam vadeden İnsay Yapı, yıl sonuna özel fiyatlarla da yatırımcısına cazip fırsatlar sunuyor. İki ayrı ödeme seçeneğiyle yatırımcısının karşısına çıkan İnsay Yapı, ev sahibi olmak isteyenlere farklı alternatifler sağlıyor. Liste fiyatı üzerinden yüzde 5 indirim uygulayan Ondörtüç Pendik, firma bünyesinde satışlarını 24 aya kadar vadelendiriyor. Ödemelerini daha uzun süreye yaymak isteyenlere ise banka anlaşmalı 120 ay vade seçeneği sunuluyor. Üstelik banka kredisi ve peşin satışlarda artı olarak yüzde 10 daha iskonto yapılıyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenler için ise son tarih 31 Aralık 2016...


Projenin yüzde 60'ı tamamlandı 

Ondörtüç Pendik'i 2018 yılının sonunda  teslim edeceklerini açıklayan İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, satışları beklemeden inşaat çalışmalarını hızla tamamlamak isteriklerini kaydetti. Daha şimdiden projenin kaba inşaatının yüzde 60'ının tamamlandığını anlatan Çulhalık, dördüncü kata kadar çıktıklarını bildirdi. 

Yıl sonuna özel sunulan yüzde 5 indirim uygulamasının kaçırılmayacak bir fırsat olduğuna dikkat çeken Çulhalık, ödeme seçenekleriyle yatırımcısına cazip fırsatlar sunduklarını belirtti. 

Ondörtüç Pendik'in orta gelir grubuna hitap ettiğini ifade eden Çulhalık, “Pendik’in en parlak bölgesinde inşa edilen Ondortüç Pendik, yüksek yatırım değeriyle alıcısına gelecek vadediyor” dedi.  


Ayrıcalıklı yaşam

24 saat güvenlik hizmetinin yer aldığı Ondortüç Pendik'te yüksek koruma dikkat çekiyor. Ayrıcalıklı yaşam konseptiyle inşa edilen Ondortüç Pendik, yüzme havuzu, kapalı otopark ve dinlenme alanlarıyla tüm rakiplerini geride bırakıyor. Projede ayrıca fitness salonu, oturma, yemek ve dinlenme alanları, koşu ve yürüyüş parkuru, kafeterya alanı ve oturma alanları da yer alıyor. Profesyonel site yönetiminin bulunacağı ve her daireye depo imkanı verilen  projede ayrıca mağaza ve restoranlar da olacak. 


Kolay ulaşım

Pendik'in merkezinde yer alan Ondortüç Pendik, merkezi noktalara yakınlığıyla dikkat çekiyor. Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne üç dakika mesafede yer alan Ondortüç Pendik, Sabiha Gökçen Havaalanı'na ve hızlı feribota ise 15 dakikalık uzaklıkta bulunuyor.


Web: http://www.ondortuc.com/





Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler