29 / 03 / 2024

Off Road yarışması Akzirve sponsorluğunda yapılacak!

Off Road yarışması Akzirve sponsorluğunda yapılacak!

İstanbul Off Road Kulübü, 4x4 dünyasında çok ses getiren yarış konseptini bu yıl Akzirve’nin sponsorluğunda yapılıyor. Kısa bir nostaljik araç yarışı da yapılacak yarışmada seyircilere yakın kadraj izleyebilme imkanı verilecek...


Akzirve sponsorluğunda yapılacak off road yarışması Strada Bahçeşehir proje alanında 3 farklı etap olarak düzenlenecek. İlki 17 Eylül Pazar günü gerçekleşecek olan Akzirve Challenge’da değişik kategorilerde, farklı güçlerdeki 4x4 araçlar ikili kalkışlarla start alıp, iç içe geçecek şekilde hazırlanmış iki parkurda zamana karşı yarışacaklar. 20 araç ve 20 hakemin yer alacağı yarışmada her turda en iyi zamanı yapan yarışçılar bir üst tura çıkacak. Akzirve Challenge heyecanının 2. Etabı 22 Ekim’de, 3. Etabı ise 12 Kasım’da yine Strada Bahçeşehir proje alanında yapılacak.


Akzirve Gayrimenkul CEO’su İbrahim Maasfeh; “Şehir dokusunu önemseyen, şehrin ikon projelerini üreten bir firma olarak bu organizasyon İstanbul’un dinamizm dolu spor etkinliklerinden biri olarak değer taşıyor. Akzirve olarak İSOFF ile birlikte bu organizasyona imza atmaktan gurur duyuyoruz. Şehre heyecan katan bu tür etkinliklere katkıda bulunmaya devam edeceğiz.” dedi.


Akzirve’nin Bahçeşehir’de inşaatı devam eden projesi Strada’nın arazisinde gerçekleştirilecek yarış için aynı noktadan başlayıp birbirini köprü ve tünel geçişleri ile kesen ikili bir parkur sistemi hazırlanacak. Kura ile eşleşecek yarışçılar, farklı güçlerdeki araçlarının avantajlarını doğru kullanıp zamana karşı yarışarak rakiplerini elemek için mücadele edecekler. Co-pilotun olmadığı yarışma konseptinde seyircilerden bazıları profesyonel pilotlar eşliğinde bu heyecana ortak olma şansı yakalayacak.


Kısa bir nostaljik araç yarışı da yapılacak yarışmada, seyircilere maksimum heyecan yaşatmak için, güvenlik önlemleri altında yarışmayı yakın kadraj izleyebilme imkanı verilecek.


Akzirve daha önce, 17 Temmuz’da Strada’dan startı verilen, deneyimli rallici Bora Köktener ve Ertuğrul Karali’nin liderliğinde 15 günde 10 Balkan Ülkesi’ni kapsayan ve bölgede ses getiren Tour of Balkan’a da sponsor olmuştu.





http://www.stradabahcesehir.com/