23 / 04 / 2024

Nurol Park detayları!

 Nurol Park detayları!

Güneşli Basın Ekspres Yolu üzerinde, bu zaman kadar bir çok proje geliştirmiş olan Nurol GYO tarafından hayata geçirilen Nurol Park detayları...


Güneşli'de Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirilen Nurol Park projesi 55 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. Proje, karma bir proje olarak inşa ediliyor. Nurol Park detayları na göre projede;  63 mağaza, 1.118 adet konut, 162 odalı otel ve 108 adet ofis  bulunuyor.


Projedeki konutların 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandığı Nurol Park'ta; 'Sizin hayat ağacınız nerede yeşerecek?' sloganı dikkat çekiyor.


Nurol Park nerede?


Proje; Basın Ekspres yolu üzerinde, Hürriyet Medya Towers olarak bilinen yerde, Bahar ve Gülbahar Caddesi arasında inşa ediliyor. Nurol Park projesi; Atatürk Havalimanı’na 7.5 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 26 kilometre ve Boğaziçi Köprüsü’ne 27 kilometre uzaklıkta yer alıyor.


Nurol Park'ta Loft, Tower ve Residence olarak 3 farklı konsept bulunuyor. 


Konut büyüklüklerinin 70 metrekareden başladığı Nurol Park'ta maksimum konut büyüklüğü 204 metrekare olarak tasarlandı. Projede ayrıca 24 bin metrekare peyzaj alanı bulunuyor ve 22 bin metrekare ofis alanı bulunuyor.


Nurol Park fiyat!


Nurol Park fiyat bilgisine göre projede metrekare fiyatları 2 bin 900 liradan başlıyor.


Teslimlerinin 2016 yılında yapılacağı Nurol Park projesinde ödemeler bir çok farklı seçenek ile gerçekleştirilebiliyor. Nurol Park'ta yüzde 25 peşinat ödendiği taktirde banka kredisi kullanılabiliyor. İstenirse firma bünyesinde yer alan ödeme seçeneklerinden de yararlanılabiliyor. Güneşli'de inşa edilen Nurol Park 340 milyon dolar yatırım bedeli ile yükseliyor. Projedeki tavan yükseklikleri 3.20 metre olarak tasarlandı.


Nurol Park irtibat;


Nurol Park telefon: 444 64 96

Nurol Park adres  : Gülbahar Caddesi Evren Mahallesi Bilge Sokak No: 44 Güneşli / İstanbul


www.nurolpark.com.tr


Melek GÜNER/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı