28 / 03 / 2024

Nlogo İstanbul fiyatları 139 bin TL'den başlıyor! 48 ay vade, 0 faiz!

Nlogo İstanbul fiyatları 139 bin TL'den başlıyor! 48 ay vade, 0 faiz!

Özyurtlar İnşaat, şimdi de yeni yılın ilk kampanyasıyla müşterilerinin karşısına çıkıyor. Peşin fiyatına sıfır faiz ve 48 ay vadeyle daire sahibi olma fırsatı sunan ‘Nlogo İstanbul’da, ikinci etap satışları devam ediyor...


Bugüne kadar pek çok başarılı projeye imza atan Özyurtlar İnşaat, şimdi de yeni yılın ilk kampanyasıyla müşterilerinin karşısına çıkıyor. Peşin fiyatına sıfır faiz ve 48 ay vadeyle daire sahibi olma fırsatı sunan ‘Nlogo İstanbul’da, ikinci etap satışları devam ediyor.


Özyurtlar İnşaat tarafından Esenyurt'ta hayata geçirilen ‘Nlogo İstanbul’, 2016 yılının ilk büyük kampanyasıyla konut alıcısının karşısına çıkıyor. Nlogo İstanbul, projesi için yüzde 35 peşinat, 48 ay vade ve 0 faiz fırsatı ile konut almak isteyenlere cazip fırsatlar sunuyor.


Konut sahibi olmak isteyenler için sürekli çalıştıklarını belirten Özyurtlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, yeni kampanyayla ilgili de bilgi verdi. Özyurt, “Bize güvenen ve ev sahibi olma hayaliyle yola çıkan müşterilerimize bu hayallerini gerçekleştirmeleri için sürekli yeni kampanyalar düzenliyoruz. Ayrıca farklı fırsatlar ve kişiye özel ödeme planları sunuyoruz. Şimdi de ‘Nlogo İstanbul’ projemizden daire satın almak isteyenler için peşin fiyatına 48 ay vadeyle hem de sıfır faizle bir kampanyayı hayata geçirdik. Kampanya boyunca 1+0 daireler 139 bin, 1+1 daireler 209 bin, 2+1 daireler ise 299 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak” dedi. 


Bölgede sosyo- kültürel yaşama yön verecek Nlogo İstanbul, toplam üç etap halinde inşa ediliyor. Lokasyon ve ulaşım avantajı ile dikkat çeken projenin ilk etabı geçen yıl satışa çıktı ve çok beğenildi. Yerli ve yabancı yatırımcının mercek altına aldığı ve halihazırda ikinci etabının satışta olduğu projede, farklı tip ve büyüklüklerde dairelerin yanı sıra alışveriş keyfi sunmak için her türlü ihtiyacın karşılanmasına yönelik tasarlanan ve içinde 100'den fazla dükkanın bulunduğu ‘Cadde İstanbul’ da yer alıyor.


Fiyatlar 139 bin TL’den başlıyor

Daire fiyatlarının 139 bin liradan başladığı ve 299 bin TL’ye kadar çıktığı Nlogo İstanbul, sunduğu sosyal imkanlarla dikkat çekiyor. Projede 24 saat güvenlik hizmetinin yanı sıra açık-kapalı otopark alanları da yer alıyor. Doğayla bütünleşen peyzaj alanıyla site sakinlerine dopdolu bir yaşam sunan Nlogo İstanbul’da çocuk oyun alanları, süs havuzları, rekreasyon alanları, yürüyüş parkurları, basketbol sahası, açık-kapalı yüzme havuzu, sinema salonu, Türk hamamı, sauna, spor salonu, lobi-cafe bar, kapalı bölümde çocuk oyun alanı ve fitness center bulunuyor. 


Ulaşımı kolay proje

Esenyurt’un merkezinde hayata geçirilen Nlogo İstanbul, kolay ulaşımı ve merkezi noktalara yakınlığıyla öne çıkıyor. Proje, metrobüs, toplu taşıma araçları, E5 ve TEM otoyolu üzerinde yer alıyor. TÜYAP Fuar Merkezi’ne 10 dakika mesafede konumlanan Nlogo İstanbul, Atatürk Havalimanı’na ise 15 dakika uzaklıkta bulunuyor. Alışveriş noktalarına yakınlığıyla dikkat çeken proje, Akbatı AVM’ye, Torium AVM’ye, Marmarapark AVM’ye, 5M Migros’a, Real Hipermarket ile Bauhaus ve Koçtaş Yapımarket’e 5 dakika mesafede yer alıyor. 


www.nlogoistanbul.com


Haber AA'da şu şekilde yer aldı;


Özyurtlar İnşaat, 2016'da düzenlediği ilk kampanya kapsamında Esenyurt'ta hayata geçirdiği "Nlogo İstanbul" projesinden ev almak isteyenlere yüzde 35 peşinatla 48 ay vade ve 0 faiz fırsatı sunuyor. 


Özyurtlar İnşaat'tan konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, toplam üç etap halinde inşa edilen Nlogo İstanbul, lokasyon ve ulaşım avantajı ile dikkat çekiyor.


Geçen yıl satışa çıkan ilk etabı çok beğenilen, yerli ve yabancı yatırımcının mercek altına aldığı, halihazırda ikinci etabının satışta olduğu projede, alışveriş keyfi sunmak için her türlü ihtiyacın karşılanmasına yönelik tasarlanan ve içinde 100'den fazla dükkanın bulunduğu Cadde İstanbul da yer alıyor.


Fiyatlar 139 bin liradan başlıyor

Daire fiyatlarının 139 bin liradan başladığı ve 299 bin liraya kadar çıktığı Nlogo İstanbul, sunduğu sosyal imkanlarla dikkat çekiyor.


Projede 24 saat güvenlik hizmetinin yanı sıra açık-kapalı otopark alanları da yer alıyor. Nlogo İstanbul'da çocuk oyun alanları, süs havuzları, rekreasyon alanları, yürüyüş parkurları, basketbol sahası, açık-kapalı yüzme havuzu, sinema salonu, Türk hamamı, sauna, spor salonu, lobi-cafe bar, kapalı bölümde çocuk oyun alanı ve fitness center bulunuyor.


Esenyurt'un merkezinde hayata geçirilen Nlogo İstanbul, kolay ulaşımı ve merkezi noktalara yakınlığıyla öne çıkıyor.


"Konut almak isteyenler için çalışıyoruz"

Açıklamada konuya ilişkin görüşlerine yer verilen Özyurtlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, konut sahibi olmak isteyenler için sürekli çalıştıklarını belirterek, kendilerine güvenen ve ev sahibi olma hayaliyle yola çıkan müşterilerinin bu hayallerini gerçekleştirmeleri için sürekli yeni kampanyalar düzenlediklerini bildirdi.


Ayrıca farklı fırsatlar ve kişiye özel ödeme planları sunduklarını kaydeden Özyurt, "Şimdi de Nlogo İstanbul projemizden daire almak isteyenler için peşin fiyatına 48 ay vadeyle hem de 0 faizle bir kampanyayı hayata geçirdik. Kampanya boyunca 1+0 daireler 139 bin, 1+1 daireler 209 bin, 2+1 daireler ise 299 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak" ifadelerini kullandı.


AA



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Yeni konut projeleri