19 / 04 / 2024

Nidapark Beşiktaş Projesi 'nde ön satışlar başladı! 427 bin TL'ye!

Nidapark Beşiktaş Projesi 'nde ön satışlar başladı! 427 bin TL'ye!

Ofis projeleri geliştirme alanında birçok başarılı projeye imza atan Tahincioğlu Gayrimenkul, Beşiktaş’ta rezidans projesi olarak konumlandırdığı Nidapark Beşiktaş’ın ön satışlarına başladı.Projede daire fiyatları 427 bin liradan başlıyor...


Stüdyo, 1+1 ve 2+1 rezidans tiplerinden oluşan toplam 58 ünitelik projede; boğaz manzaralı açık yüzme havuzu, lounge, fitness salonu, barbekü, tarihi ağaçlar ile tarihi çeşmenin bulunduğu ön ve arka bahçe bulunuyor. Ekim ayında ön satışlarına başlanan projenin ilk 3 günde %30’u satıldı.


Ofis projeleri geliştirme alanında yaptığı yatırımlar ve projeleri ile dikkat çeken Tahincioğlu Gayrimenkul, İstanbul’un en merkezi lokasyonuna sahip Beşiktaş’ta hayata geçirdiği Nidapark Beşiktaş’ın üç günde %30’unun satışını gerçekleştirdi.  


İstanbul’un kültürel ve tarihi dokusu ile sıcak mahalle atmosferini birleştiren; Beşiktaş’ta lüks ve konforu bir arada sunacak toplamda 7.250 m2 inşaat alanına sahip Nidapark Beşiktaş projesinin Haziran 2015’te teslim edilmesi öngörülüyor. Bahçe ve giriş ile birlikte 5 kat olarak projelendirilen Nidapark Beşiktaş’ta, 36 m2 ile 79 m2 arasında değişen stüdyo, 64 m2 ile 78 m2 arasında değişen 1+1 ve 108 m2 ile 145 m2 arasında değişen 2+1 olmak üzere toplam 58 rezidans ünitesi bulunuyor.


Sosyal yaşama dair birçok ihtiyacı karşılayacak Nidapark Beşiktaş, farklı mimarisi ve estetik çizgileri ile de dikkat çekiyor. Projenin iç dekorasyonunda daireler sahiplerine; mutfak ve banyo dolaplarından portmantoya; ocak, fırın, davlumbaz, buzdolabı, bulaşık makinasından çamaşır makinasına kadar hazırlanarak dekorasyonlu olarak teslim ediliyor. 


İstanbul’un merkezinde kalite ve lüksün bütün özelliklerini bir arada bulunduracak Nidapark Beşiktaş; çatı katında, boğazın muhteşem gece ve gündüz silüetlerini harmanlayan açık yüzme havuzu, güneşlenme terasları, fitness salonu, barbekü ve lounge alanları gibi sosyal yaşam alanları ile birlikte sadece bir binadan daha fazlasını vadediyor ve daire sakinlerinin bütün ihtiyaçlarını karşılayabileceği konfor ve huzur dolu bir alan sunuyor. 


Tahincioğlu Holding iştiraki Tahincioğlu Gayrimenkul markası altında bu güne kadar uluslararası standartlara uygun, lüks ve konforu birleştiren ofis projelerini hayata geçirdiklerini söyleyen Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioncioğlu; ‘‘Bugüne kadar ağırlıklı olarak ofis ve perakende projelerinin yanı sıra konut projeleri ve birinci sınıf otellerin inşa ve geliştirme işlemlerini gerçekleştirdik. Şu ana kadar tamamladığımız projelerin inşaat alanı 1,5 milyon metrekarenin üzerinde. Hayata geçirdiğimiz sembol projelerimiz arasında; Palladium İstanbul Alışveriş Merkezi ve Rezidans, Nidakule Göztepe, Nidakule Kozyatağı, Palladium Tower ve Swissotel Grand Efes ve Kongre Merkezi’ni sayabiliriz. Özellikle ofis projeleri geliştirme alanında gösterdiğimiz başarı ivmesini, prestij ve deneyimimizi Nidapark Beşiktaş ile konut alanına yeniden taşıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Beşiktaş’ın en merkezi bölgesi Yıldız Caddesi’nde hayata geçirdiğimiz projedeki rezidanslarda lüks ve konforu bir araya getiriyoruz. Mimarisinden dekorasyonuna kadar sakinlerinin rahatı ve mutluluğu için en ufak ayrıntının hesaplandığı Nidapark Beşiktaş’ı 2015 Haziran ayında teslim etmeyi hedefliyoruz’’dedi. 


Telefon: 444 48 46

Web adresi: www.tahincioglu.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri