23 / 04 / 2024

Nidapark Başakşehir Projesi'nde satışlar başladı! 496 bin TL'ye!

Nidapark Başakşehir Projesi'nde satışlar başladı! 496 bin TL'ye!

Nidapark Başakşehir 5 bloktan oluşuyor. Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan projede 2+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor...


Nidapark Başakşehir Projesi 5 blokta toplam 347 daire ile 48 adet ticari alandan oluşuyor. Projede ön satışlar başladı. 


Lansmanı 29 Eylül'de yapılacak olan Nidapark Projesi Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi. Projedeki dairelerin büyüklükleri 58,78 metrekare ile 209,48 metrekare arasında değişiyor.


2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunan Nidapark Evleri 24 bin metrekare arsa alanına sahip. Projedeki 48 adet ticari alan da satışa sunulacak. 


Nidapark Başakşehir fiyat listesi


Projede daire fiyatları bulunduğu kata ve konuma göre değişiklik gösteriyor. Nidapark Başakşehir projesinde 2+1 daireler 496 bin TL'den, 3+1 daireler 661 bin TL'den, 4+1 daireler 858 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Nidapark Başakşehir teslim tarihi Ekim 2017 olarak belirlendi. Projede ödemeler yüzde 25 peşinat sonrasında anlaşmalı bankalar İş Bankası ve Türkiye Finans'tan konut kredili olarak yapılıyor.


Nidapark Başakşehir projesinde bay - bayan kapalı yüzme havuzları, fitness salonları, saunalar, hamamlar ve buhar odaları, masaj odaları, kafeterya ve lounge, çocuk kulübü, bilardo salonu ve genç oyun odası, açık alanda çocuk oyun alanları, bir çok kullanımlı spor sahası (basketbol, voleybol, tenis oynanabilecek), yürüyüş yolları, seyir terasları, pergolalı oturma dinlenme alanları, çim etkinlik alanı, bitki sergi alanları, süs havuzları ve yapay tepeler, misafir otopark alanı, çok amaçlı salon, ağırlama odası, mescit ve abdesthaneler bulunuyor.


Nidapark Başakşehir satış ofisi adres;

Ziya Gökalp Mahallesi Olimpiyat Stadı Yolu No: 6 Başakşehir, İstanbul


Tel: 444 4 846

Web: http://www.tahincioglu.com/