28 / 03 / 2024

Nidakule Ateşehir projesinde ön satışlar başladı!

 Nidakule Ateşehir projesinde ön satışlar başladı!

14 Nisan’a kadar ön satışta olacak, TOKİ ve Emlak Konut GYO iş birliği ile hayata geçirilen Nidakule Ataşehir; insan odaklı, çevre dostu yapısı ile ofis yatırımcılarına cazip fırsatlar sunuyor.



Tahincioğlu’nun İstanbul Finans Merkezi Ataşehir’de hayata geçirdiği A+ ofis projesi Nidakule Ataşehir ön satışa çıktı. 14 Nisan’a kadar ön satışta olacak, TOKİ ve Emlak Konut GYO iş birliği ile hayata geçirilen Nidakule Ataşehir; insan odaklı, çevre dostu yapısı ile ofis yatırımcılarına cazip fırsatlar sunuyor. 


Özellikle ofis projeleri geliştirme alanında yaptığı yatırımlar ile dikkat çeken Tahincioğlu, Finans Merkezi’nde konumlandırdığı A Plus ofis projesi Nidakule Ataşehir’i ön satışa çıkardı. Anadolu Yakası'nın en çok tercih edilen iş merkezi bölgesinde konumlandırılan Nidakule Ataşehir, TOKİ ve Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımı modeliyle hayata geçiriliyor. 


Finans ve yaşam merkezi Ataşehir’de ofis sahiplerine yüksek karlı bir yatırım avantajı sağlayacak projenin ilk fazı olan, 30 katlı bir kule ve 4 katlı yatay ofislerden oluşuyor. Toplamda 148 bin 587 metrekare inşaat alanına sahip proje; ofis çalışanlarının temel ihtiyaçları ve güvenliği dikkate alınarak geliştirilen akıllı bina teknolojisi ve sosyal yaşam alanları ile dikkat çekiyor. Ofis projelerinde çevreye duyarlı ve insan odaklı detaylara öncelik veren Tahincioğlu, Nidakule Ataşehir projesinde de ofis çalışanlarına sosyal alanlarda maksimum verimlilik sunmayı hedefliyor. Teknolojik ve uluslararası standartlara uygun ofislerin yanı sıra yoğun peyzaj çalışmalarının gerçekleştirileceği proje çevre dostu yapılara verilen Leed Sertifikası kriterlerine uygun olarak hayata geçirilecek. 






Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016