19 / 03 / 2024

Nef Haliç'te 10 saniye sonra ev sahibi olmaya karar verebilirsiniz!

 Nef Haliç'te 10 saniye sonra ev sahibi olmaya karar verebilirsiniz!

1977 yılından beri inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve 2010 yılında Nef markasını çıkaran Timur Gayrimenkul İstanbul'un ulaşım açısından en kolay semtlerinden biri olan Haliç'te konut projesi inşa ediyor...


Nef Haliç, 1977 yılından beri inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve 2010 yılında Nef markasını çıkaran Timur Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. İstanbul'un ulaşım açısından en kolay semtlerinden biri olan Haliç'te inşa edilen proje, 15 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 


Timur Holding Nef Haliç projesi ile Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek Garantili proje inşa ediyor. Proje kapsamında Nef'te projelerin maliyeti daha inşaatına ve satışına başlanmadan, ilk günden bankada tutuluyor. Böylece projelerin teslimi, hiçbir satış yapma zorunluluğu olmaksızın projenin ilk gününden itibaren garantileniyor ve yatırımcı riski sıfırlanıyor.


Nef Haliç'te 10 saniye sonra ev sahibi olmaya karar verebilirsiniz sloganı ile televizyon reklam filmlerinde dikkatleri üzerine çeken proje, 2 etaptan oluşuyor. Projede biri flats, diğeri suites olmak üzere 2 bölüm bulunuyor.


Projenin inşaat alanı ise 61 bin metrekare olarak belirlendi.


Nef Haliç'te 1 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. 


Projedeki 1 oda 1 salon daireler 60 ile 90 metrekare arasında, 3 oda 1 salon daireler ise 90 ile 125 metrekare arasında değişen büyüklüklerde tasarlanıyor.


Nef Haliç fiyatlar!


Nef Haliç fiyatlar ı 200 bin liradan başlıyor.


Proje 4 bloktan oluşuyor ve 288 konuttan meydana geliyor. 


Nef Haliç teslimlerinin 2013 Ağustos'ta yapılması planlanıyor.


5.5 milyon yatırım bedeli ile inşa edilen Nef Haliç projesinde, barbekü alanı, yüzme havuzları, karaoke odası, davet salonu, sanat atölyesi, kişisel gelişim stüdyosu ve misafir odaları bulunuyor.


Nef Haliç ödeme planı!


Nef Haliç ödeme planı na göre projede toplam daire tutarının yüzde 10'u peşin ödeniyor, yüzde 15'i teslimde ödeniyor ve geri kalan tutar banka kredisi ile ödenebiliyor.


Nef Haliç nerede?


Nef Haliç satış ofisi Büyükdere Caddesi Yapı Kredi Plaza C Blok Kat: 16 Levent 34330 İstanbul.


Telefon :0850 250 06 33 


Web Adresi :www.nefhalic.com


Melek GÜNER/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : NEF Foldhome