19 / 03 / 2024

Nef Haliç 'te şaşırtan fiyatlar!

 Nef Haliç 'te şaşırtan fiyatlar!

Osmanlılar döneminden bu yana bir özel isim haline gelmiş birçok semti kapsayan bir kent bölgesi olan ve İstanbul'un Altın Boynuz olarak da bilinen semti olan Haliç'te Timur Gayrimenkul tarafından inşa edilen Nef Haliç 'te şaşırtan fiyatlar...


Nef Haliç 'te şaşırtan fiyatlar bulunuyor. 1977 yılından bu yana inşaat sektöründe faaliyet gösteren Timur Gayrimenkul, Osmanlılar döneminden bu yana bir özel isim haline gelmiş birçok semti kapsayan bir kent bölgesi olan ve İstanbul'un Altın Boynuz olarak da bilinen semti olan Haliç'te yeni bir projeye imza atıyor.


Nef Suites ve Nef Flats olarak 2 bölümden meydana gelen Nef Haliç projesi Timur Gayrimenkul'ün 2010 yılında yarattığı ve 'Nefes' kelimesinden esinlenerek oluşturulan Nef projelerinin bir serisi olarak hayata geçiriliyor.


Haliç'te 15 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Nef Haliç Evlerinin inşaat alanı 61 bin metrekare.


Timur Gayrimenkul bu proje ile Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek Garantili proje inşa ediyor. 


Proje kapsamında Nef'te projelerin maliyeti daha inşaatına ve satışına başlanmadan, ilk günden bankada tutuluyor. Böylece projelerin teslimi, hiçbir satış yapma zorunluluğu olmaksızın projenin ilk gününden itibaren garantileniyor ve yatırımcı riski sıfırlanıyor.


Toplam 288 konutu bünyesinde barındıran Nef Haliç 1 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatiflerinden oluşuyor.


Projedeki 1 oda 1 salonlar 60 ile 90 metrekare arasında, 3 oda 1 salonlar 90 ile 125 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


5.5 milyon yatırımla inşa edilen Nef Haliç teslim tarihi 2013 Ağustos'ta yapılacak.


Nef Haliç 'te şaşırtan fiyatlar!


Nef Haliç 'te şaşırtan fiyatlar bulunuyor. Projede fiyatlar 200 bin liradan başlıyor.


Nef Haliç ödemeleri!


Nef Haliç ödemeleri ne göre projede konut bedelinin yüzde 10'u peşin ödeniyor, yüzde 15'i teslimde ödeniyor ve geri kalanı banka kredisi ile ödenebiliyor.


Nef Haliç projesinde; yüzme havuzları, karaoke odası, davet salonu, sanat atölyesi, kişisel gelişim stüdyosu ve misafir odaları yer alıyor.


Nef Haliç satış ofisi Büyükdere Caddesi Yapı Kredi Plaza C Blok Kat: 16 Levent 34330 İstanbul.


Telefon :0850 250 06 33 


Web Adresi :www.nefhalic.com


Melek GÜNER/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : NEF Foldhome, Satışa çıkacak projeler