19 / 03 / 2024

Nef Haliç 'te çılgın fiyatlar!

 Nef Haliç 'te çılgın fiyatlar!

2010 yılında yaratılmış, metrekarelerle değil santimetrekarelerle çalışan bir Timur Holding markası olan Nef'e bir yenisinin daha eklendiği Haliç projesi olan Nef Haliç çılgın fiyat ları ile karşınızda...


Timur Gayrimenkul'ün 2010 yılında yarattığı ve 'Nefes' kelimesinden esinlenerek oluşturulan Nef projelerine bir yenisi daha eklendi. İstanbul'un 'Altın Boynuz' olarak da bilinen semti Haliç'te Timur Gayrimenkul'ün inşa ettiği Nef Haliç 'te çılgın fiyatlar kapınızda.


Nef Haliç projesi 15 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 


1977’den bu yana demir-çelik, akaryakıt ve arazi geliştirme sektörlerinde faaliyet göstermiş olan Timur Holding Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek Garantili proje inşa ediyor. Proje kapsamında Nef'te projelerin maliyeti daha inşaatına ve satışına başlanmadan, ilk günden bankada tutuluyor. Böylece projelerin teslimi, hiçbir satış yapma zorunluluğu olmaksızın projenin ilk gününden itibaren garantileniyor ve yatırımcı riski sıfırlanıyor.


Nef Haliç projesi Nef Suites ve Nef Flats olarak 2'ye ayrılıyor. 61 bin metrekare inşaat alanı bulunan Nef Haliç projesinde 1 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. 


Projedeki 1 oda 1 salon daireler 60 ile 90 metrekare arasında, 3 oda 1 salon daireler ise 90 ile 125 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Toplamda 288 konutun yer aldığı Nef Haliç projesi 5.5 milyon yatırım bedeli ile inşa ediliyor.


Nef Haliç teslimleri 2013 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.


4 blokta yükselen Nef Haliç projesinde 3 blok konuta 1 blok da ofise ayrılıyor.


Nef Haliç 'te çılgın fiyatlar!


Nef Haliç fiyatları!


Nef Haliç fiyatları 200 bin TL'den başlıyor.


İçinde barbekü alanı, yüzme havuzları, karaoke odası, davet salonu, sanat atölyesi, kişisel gelişim stüdyosu ve misafir odalarının bulunduğu Nef Haliç ödemeleri ne göre projeden konut sahibi olmak isteyenler daire tutarının yüzde 10'unu peşin olarak ödeyip, yüzde 15'ini teslimde ödeyip ve geri kalan tutarı banka kredisi ile ödüyor.


Nef Haliç satış ofisi Büyükdere Caddesi Yapı Kredi Plaza C Blok Kat: 16 Levent 34330 İstanbul.


Telefon :0850 250 06 33 


Web Adresi :www.nefhalic.com


Melek GÜNER/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : NEF Foldhome, Satışa çıkacak projeler