16 / 04 / 2024

ML Yapı Newada Residence ne zaman teslim?

ML Yapı Newada Residence ne zaman teslim?

ML Yapı Newada Residence ne zaman teslim? sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Projede kalan son 70 konut ile satışlar devam ediyor...


Son 70 dairenin kaldığı Newada Residence, Anadolu Yakası Maltepe'de ML Yapı imzası ile yükseliyor. 2 bloktan oluşan projede bloklar 20 ve 26 katlı olarak planlandı.


ML Yapı Newada Residence, toplam 288 adet daireden oluşuyor. Proje lokasyon olarak Ataşehir'e 6 kilometre, Bostancı İskelesi'ne 2.5 kilometre, sahile 600 metre uzaklıkta yer alıyor.


Newada Rezidans Maltepe daire fiyatları 436 bin TL'den başlıyor. Projenin ortak alanları arasında; çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, spor alanları, yüzme havuzu, güvenlik, sauna, fitness merkezi, kapalı otopark ve buhar odası gibi alanlar bulunuyor.


Newada Rezidans ödemeleri doğrultusunda projedeki daireler için yüzde 30 peşinat veriliyor ve kalan tutar 36 ay 0 faiz ile ödenebiliyor.


ML Yapı Newada Residence ne zaman teslim?


ML Yapı Newada Residence ne zaman teslim? sorusuna satış ofisinden Mart 2014 tarihi yanıtı veriliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.


Maltepe Newada Residence  Altay Çeşme Mahallesi Saldıray Sokak, Maltepe - İstanbul


Newada Residence satış ofisi

Telefon: (0216) 383 92 92

Web adresi: www.newada.com.tr

Gizem Çelik/Konuttimes.com