25 / 04 / 2024

Mirage Marina Bodrum'da daireler 850 bin TL'den başlıyor!

 Mirage Marina Bodrum'da daireler 850 bin TL'den başlıyor!

Bodrum marinaya 10 dakika, Bardakçı Koyu'na 5 dakika yürüme mesafesinde bulunan Mirage Marina Bodrum'da sona gelindi. Projede fiyatlar 850 bin liradan başlıyor...



Side Gayrimenkul Yatırımları ve İnşaat A.Ş. sahibi Mustafa Şat, Bodrum'da alışılmışın dışında bir proje gerçekleştirdiklerini vurguladı. Her biri deniz manzaralı 20 adet flat daire ve 20 adet bahçe dubleksinden oluşan Mirage Marina Bodrum'da sona yaklaştıklarını belirten Şat, "Eskiden sadece tatil için gelinen Bodrum'da yaşamın 12 ay devam ettiğini görünce böyle bir projeyi hayata geçirdik. Eğer insanlar 12 ay Bodrum'da yaşacaksa; eğitim, sağlık, alışveriş, eğlence, yeme-içme, spor gibi ihtiyaçların kolaylıkla karşılanabileceği merkeze yakın bir nokta seçtik. 4 bin 500 metrekarelik proje alanımız, marinaya 10. Bardakçı Koyu'na 5 dakika yürüme mesafesinde. Gümbet Koyu'nun eşsiz ve büyüleyici manzarasını ayaklarınıza seriyor" dedi. 

 


Kaliteli malzeme 

12 ay yaşanacak bir proje tasarladıklarından, kendi bünyesinde her şeyi barındırmasını istediklerini belirten Şat, şunları söyledi: "Spor merkezi, restoran, havuz ve sosyal yaşam alanlarını da projemizin olmazsa olmazları. Hem kendimize hem de komşularımıza en iyi inşaat kalitesiyle bir mekan yaratmak için yola çıktık. Bu yüzden her aşamada en kaliteli ürünü kullandık. Mirage Marina Bodrum'da sadece bir eve değil, yüksek kalitede bir işçilik ve malzeme ile donatılmış bir yaşam alanına sahip olacaksınız." 

 

Fiyatlar Türk lirası 

Fiyatları Türk lirasıyla belirlediklerine dikkat çeken Mustafa Şat şu bilgileri verdi: "85 metrekare flat dairelerimiz 850 bin liradan, 160 metrekarelik bahçe dublekslerimiz 1 milyon 230 bin liradan başlıyor. İnşaat yasağına takılmazsak anahtar teslimlerini haziran sonunda yapmayı planlıyoruz. Sitemizin hemen bitişiğinde yaptığımız çocuk parkı da tamamlandı. 2 bin 600 metrekare alanda engelli çocukların da faydalanabileceği oyun parkımız Bodrum'da bir ilk olacak. Spor aletleri ve yeşiliyle botanik bahçesi halini aldı. Bu sosyal sorumluluk projemiz Bodrum'a örnek olacak."

 



www.miragemarina.com

 

Posta Bodrum