26 / 04 / 2024

Mina Towers’ın marka yüzü Yolanthe Sneijder Cabau oldu!

Mina Towers’ın marka yüzü Yolanthe Sneijder Cabau oldu!

Başaran Yatırım Holding’in Kadıköy Fikirtepe’de inşaatına başladığı Mina Towers projesinin marka yüzü Yolanthe Sneijder Cabau oldu...


Başaran Yatırım Holding’in Kadıköy Fikirtepe’de inşaatına başladığı Mina Towers projesinin marka yüzü Yolanthe Sneijder Cabau oldu. “Dünya standartlarında bir yıldız şimdi Kadıköy’de” sloganıyla hayata geçirilen proje iddialı bir kurguya sahip. Reklam filminin çekimlerini başarılı yönetmen Metin Arolat’ın üstlendiği projenin mimarisi ise Mimar Eren Talu imzalı. Her yönüyle dikkat çekecek olan projenin tanıtım lansmanının 29 Eylül’de gerçekleştirilmesi planlanıyor. Proje; lokasyonu, tasarımı, ürün seçimleri ile farklılığını hissettirecek.


Doğru Yerde Keyifli Bir Yaşam İçin Tasarlandı


İstanbul Anadolu Yakası’nın Kadıköy Fikirtepe bölgesinde inşa edilen Mina Towers, 55 metrekare ile 300 metrekare aralığında tasarlanan konutlardan oluşuyor. Proje yaklaşık 1500 konut ve 95 ticari yapıdan meydana geliyor. Çarşı alanında mağazaların yanı sıra açık teras alanlarının bulunduğu cafe & restoranlar, çocuk oyun alanları, fitness, sauna, buhar odaları, açık ve kapalı yüzme havuzları projedeki yaşamı keyifli hale getiriyor.


Şehir içi ve şehirlerarası ulaşımın önemli noktası olan köprülere, her iki havaalanına da kolayca ulaşılabilecek bir konumda yer alan Mina Towers, gözde bir yaşam alanı olarak dikkat çekiyor.


www.minatowers.com