28 / 03 / 2024

Mevsim İstanbul'da ön talep süreci!

Mevsim İstanbul'da ön talep süreci!

Sarılar İnşaat, Mevsim İstanbul projesi için ön talep toplama dönemini başlattı. Projede lansman öncesi avantajlı fiyatlar sunuluyor...


İnşaat sektöründe nitelikli projelere imzasını atan Sarılar İnşaat, Kağıthane’de konumlandırdığı elit projesinde ön talep toplama dönemine girdi. 


Yaptığı yatırımlar ve hayata geçirdiği projelerle yatırımcısına daima kazandıran firma, yeni projesi Mevsim İstanbul’u lansman öncesi avantajlı fiyatlarla konut alıcılarına sunuyor. 

 

METREKARESİ 5400 TL’DEN BAŞLIYOR

Geniş ve ferah yaşam alanını öne çıkararak loft daire konseptini projesine taşıyan Sarılar İnşaat, Mevsim İstanbul projesini aynı kat sayısına sahip 3 blok üzerine konumlandırıyor.


Toplamda 6972 metrekare alan üzerine inşa edilen projede yaklaşık 3500 metrekare alan peyzaj ve rekreas için kullanılıyor. 


Kalite ve konfora önem veren ailelerin taleplerine cevap verecek şekilde tasarlanan daireler, metrekaresi 5.400 TL’den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. 


Belgrad Ormanı manzaralı 30 adet loft daire ile birlikte toplamda 187 konutun yer aldığı Mevsim İstanbul’da; 2 1, 3 1 ve 4 1’den oluşan üç farklı daire seçeneği yer alıyor. Geniş ve 2.95 metre tavan yüksekliğine sahip antreleri bulunan daireler, konut alıcılarına ferah bir yaşam alanı sunuyor. Aile öncelikli yaşam anlayışıyla geliştirilen projede, lüks yaşamın sunulduğu loft daireler, yatırımcısına yüksek standartlarda bir yaşam vadediyor. 


MODERN YAŞAM ALANLARI SUNUYOR

Sağladığı ayrıcalıklarla konut alıcılarına emsalsiz bir yatırım fırsatı sunan proje; özellikli konumu, mimari yapısı ve birinci sınıf malzeme kalitesi ile bölgedeki projelerden ayrışıyor. 

Her detayın özenle projelendirildiği Mevsim İstanbul, 9 metre tavan yüksekliği ve 60 metrekare genişliğindeki lobileri ile ferah ve geniş yaşam alanları sunuyor. Her daireye tahsis edilen 3 metrekare büyüklüğünde deponun yanı sıra projede ayrıca her bloğun en üst katında toplamda 400 metrekare olan ortak kullanıma açık seyir terasları bulunuyor. 


Geniş peyzaj ve yeşil alanların yanı sıra Mevsim İstanbul’da; kapalı yüzme havuzu, süs havuzları,  her daireye ait özel otopark ve ayrıca misafir otoparkı, dinlenme alanları, kaykay pisti, çocuk parkı, çocuk oyun odası ve oyun bahçesi, mini basketbol sahası, mini futbol sahası, squash, game center ve sinema odası, fitness center ( Bay-Bayan ayrı), sauna ( Bay-Bayan ayrı), Bilardo-masa tenisi- dart salonu, 2 adet davet ve organizasyon odası, taziye odası, mescit ve 7/24 güvenlik hizmeti sunuluyor.


Sarılar İnşaat, sosyal donatılar ile dolu olan A Plus Projesi Mevsim İstanbul Projesinin aidat maliyetini de düşünerek, projede bulunan 4 ticari alan ve 3 konutun tüm kira gelirlerini yönetime devretmiştir.


PROJE LOKASYONUYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Gayrimenkul yatırımcılarının gözde noktaları arasında yer alan ve kazançlı bir gelecek vadeden Mevsim İstanbul, lokasyonuyla da dikkat çekiyor. Avrupa yakasında ulaşım akslarına yakın bir bölgede hayata geçirilen proje;  markalı projelerin bulunduğu Kağıthane’de, TEM Otoyolunun yanı başında konumlanıyor.


İnşa çalışmalarına başlanan projede teslimlerin 2018’in Aralık ayında yapılması planlanıyor.


Web: http://www.mevsimistanbul.com/



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler