29 / 03 / 2024

Mebuskent'te yüzde 1 peşinatla!

Mebuskent'te yüzde 1 peşinatla!

AYMOR Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, "169 bin TL’den başlayan konut fiyatlarında yüzde 10 indirime giderken, ödeme koşullarını da yüzde 1 peşinat, 60 ay 0 faiz olarak belirledik. Mebuskent’te konut sahibi olarak ‘Yeni Ankara’da yaşamak isteyenler, sadece 4 gün sürecek bu kampanyamızı kaçırmasın” dedi.


Mebuskent’i hayata geçiren AYMOR Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, toplam 602 konutluk 10 blok ve 332 villadan oluşan Mebuskent’in tamamlandığında şehrin içinde yeni bir  Ankara  oluşacağını belirtti.


Konfor ve huzurun bir araya geldiği Mebuskent ile 9-12 Ekim tarihleri arasında Congresium fuar alanında düzenlenen Ankara  Emlak  Fuarı’na katıldıklarını kaydeden Ayhan, kurulan stantta projenin uzman ekip eşliğinde anlatıldığını bildirdi.


Fuar kapsamında özel bir kampanyaya imza attıklarını söyleyen Ayhan, “Mebuskent, Ankaralılar’ın yoğun ilgisiyle karşılandı. Biz de bu ilgiye karşılık, katıldığımız fuara özel bir kampanya başlatmak istedik. 169 bin TL’den başlayan konut fiyatlarında yüzde 10 indirime giderken, ödeme koşullarını da yüzde 1 peşinat, 60 ay 0 faiz olarak belirledik. Mebuskent’te konut sahibi olarak ‘Yeni Ankara’da yaşamak isteyenler, sadece 4 gün sürecek bu kampanyamızı kaçırmasın” dedi.


-Mebuskent-


Ayhan Kardeşler, Ayhan Can Kardeşler, Angora Ahşap, HSN İnşaat, Taşpınar ve Niğde Pazarı gibi sektörün önde gelen firmalarının AYMOR Grup bünyesinde bir araya gelerek hayata geçirilen Mebuskent Konut ve Yaşam Kompleksi Projesi , “Yeni bir gelecek, yeni bir Ankara” sloganıyla inşa ediliyor.


1100 rakımla Ankara’nın en yüksek bölgelerinden Batıkent Karacakaya mevkiinde hayata geçirilen Mebuskent, 388 bin metrekarelik bir alana kuruluyor. Proje 10 blokta 602 daire ve 332 villadan oluşuyor.


Yaklaşık 86 bin metrekaresi yeşil alan olarak planlanan projede 23 bin adet ağaç ve çeşitli bitkilerden oluşan botanik park, 5 bin metrekarelik alışveriş merkezi, spor kompleksi, golf sahası, yüzme havuzu, yürüyüş ve bisiklet yolları, açık hava dinlenme alanları, süs havuzları, otopark ve güvenlik hizmetleri gibi çok sayıda hizmet yer alıyor.



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri