29 / 03 / 2024

Marmara Kule Business'ta ödeme kampanyası!

Marmara Kule Business'ta ödeme kampanyası!

E 5 Karayoluna cepheli, 6500 metrekare arazi üzerinde 32 kat olarak projelendirilen Marmara Kule Business cazip kredi avantajları sunuluyor. Projede teslimler Aralık 2017'de yapılacak.



GİZER IŞIK İNŞAAT, İstanbul'un yatırımda hızla yükselen değeri Kartal'da inşa ettiği, lokasyonu ve proje içeriği ile dikkat çeken Marmara Kule Business'ta cazip kredi avantajları sunuyor. Özel ve kamu bankalarından alınan 36 aya 0 faiz, 60 aya 0.50 ve 120 aya  0.70 olan Marmara Kule Business müşterilerine özel faiz oranları ile karlı bir  yatırımın tadını çıkarabilirsiniz... Marmara Kule Business'ta ayrıca hemen tapu fırsatı da sizleri bekliyor.


E 5 Karayoluna cepheli, 6500 metrekare arazi üzerinde 32 kat olarak projelendirilen Marmara Kule Business,hem lokasyonu hem de proje içeriği ile Kartal bölgesinin en önemli konut ve iş merkezi olacak. Metro ve otobüs duraklarına,hava-denizyolu ulaşımına oldukça yakın olması açısından çok avantajlı bir konuma sahip.


E-5 karayolu üzerine konumlu Marmara Kule Business'ta 195 adet 1 1 ve 51 adet 2 1 konut,ofis ve ticari alanlar yer alıyor. Keyifli ve rahat bir iş ortamı yaratmak için tasarlanan ofis ve konutlarda 3 metre tavan yüksekliği bulunuyor. 97 metre uzunluğunda, kristalı andıran mimarisi ile Kartal'ın yeni gözdesi olacak Marmara Kule Business'ta ofis ve konutların büyük bir çoğunluğu Marmara ve Prens Adaları'nın eşsiz manzarasına sahip. Diğer ofis ve konutlarsa E5 karayolu üzerinden Aydos Ormanı'nın muhteşem yeşiline hakim. İhtiyacınız büyüklüğünde birleştirilebilmeye uygun Home Office ve İş Office'lerden oluşan projede, otopark alanlarının tamamı kapalı otopark olarak inşa ediliyor.


Kartal'da önemli bir lokasyonda bulunan Marmara Kule Business'ta hem ofis katlarına hem de çevreye hizmet verebilmesi için 4000 metrekare alan üzerine kurulan, 2 adet ticari alan yer alıyor.Bölgeye dinamizm getirecek bu ticari alanlar 3 kattan oluşuyor.Projenin Adalar tarafına bakan bölümünde ise içinde sosyal tesisin de bulunduğu yaklaşık 2500 metrekarelik 4 kata yayılmış bir ticari alan daha inşa ediliyor. Ticari alanın içerisinde yer alan sosyal aktivite alanlarında, iş stresinden uzaklaşmak isteyenler içinfitnesscenter,soyunma odaları,sauna gibi bölümler bulunuyor. Marmara Kule Business'ta iş hayatı,sağlıklı yaşam,sosyal hayat hepsi bir arada sunuluyor.


Kartal bölgesinde yatırımcılarına yüksek kâr elde edebilecekleri bir yatırım imkanı sunan, Marmara Kule Business, Aralık 2017'de teslim edilecek.


Projeyi daha detaylı inceleme için Pazartesi'den Cumartesi'ye saat 09.00 - 18.30, Pazar günleri ise 10.00-18.30 saatleri arası açık olan satış ofisimizi ziyaret edebilirsiniz.


www.marmarakule.com

444 85 28



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri