18 / 04 / 2024

Makyol Santral'in lansmanı yapıldı! 2019'da teslim!

 Makyol Santral'in lansmanı yapıldı! 2019'da teslim!

Kaba inşaatı tamamlanan Makyol Santral'in lansmanı bugün Mövenpick Hotel'de gerçekleşti. Projede daire fiyatları, 319 bin TL'den başlıyor...


 

Bahçeşehir – Esenyurt bölgesinde yükselen Makyol Santral'in lansmanı bugün Mövenpick Hotel'de yapıldı.  Makyol İnşaat imzası taşıyan  Makyol Santral'in toplantısına Makyol Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Genel Müdürü Gürler Ünlü ile Proje Geliştirme ve Pazarlama Müdürü Nil Atak katıldı. 


1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunulan Makyol Santral projesinde daire teslimlerinin 2019'un başında yapılması planlanıyor.

 

Kaba inşaatı tamamlanan  Makyol Santral, 5 bloktan ve tamamı balkonlu 407 daireden oluşuyor . 16 bin 906 metrekare arsa üzerinde inşa edilen projede daire fiyatları, 319 bin TL'den başlıyor.


  Makyol Santral

 

Gürler Ünlü

 

Makyol Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Genel Müdürü Gürler Ünlü, toplantıda yaptığı açıklamada "Makyol Santral; Bahçeşehir-Esenyurt bölgesinin yeni merkezinde bulunuyor. Merkezi konumu itibariyle Metro, TEM, 3. Havalimanı gibi ulaşım ağlarına yakın olan Makyol Santral, özgün, butik bir yaşam merkezi olacak." dedi. 

 

48 ay yüzde 0 faiz

Ön satış döneminde 50 konutun satışının gerçekleştiğini söyleyen Ünlü, "Bugün Makyol Santral gibi merkezi lokasyonda bulunan projelere baktığımızda 2 bin-3 bin 500 dolar arasında değişen fiyatları görüyoruz. Biz ise 4 bin 875 TL'den başlayan metrekare fiyatı belirleyerek yatırımcılarımızın da iyi bir getiri elde etmesini arzuladık. Ayrıca Makyol Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme olarak şirket bünyesinde yatırımcılara, 48 ay yüzde 0 faizle ödeme planı sunmanın yanında 60 ay, yüzde 0 faizle banka kredili ödeme imkanları sunuyoruz." dedi. Ünlü projede ayrıca lansman dönemine özel peşin alımlarda yüzde 12 oranında indirim uyguladıklarını söyledi.

  Makyol Santral 


Proje içinde proje: Connect


Makyol Santral'de "Connect" ismi verilen sosyal kulüp ile bölgede yeni nesil bir yaşam alanı sunuluyor. Londra merkezli I AM firması tarafından tasarlanan Connect, bünyesindeki çok sayıda farklı fonksiyonu ile daire sahiplerine konforlu bir yaşam merkezi sunacak. 

 

Connect'te tasarım, gün ışığı ve sosyalleşme olmak üzere üç noktaya önem verildiği dile getiren Ünlü Connect'i "Proje içinde proje" sözleriyle tanımladı.

 

Daire sahipleri Connect'te yer alan barbekü alanlarından, cep sinemasına, özel tasarlanmış etkinlik ve kutlama alanlarından, sakin çalışma alanlarına kadar sunulan imkanlardan yararlanabilecek.

 

Connect'in self servis olarak planlanması nedeniyle aidatın çok yüksek olmayacağını belirten Ünlü, buranın yönetimini maliklerin üstlenmesini istediklerini belirtti.

 

200 milyon TL yatırım bedeline sahip Makyol Santral'de konutların yanı sıra ticari alanlara da yer veriliyor. Cadde dükkanları olarak tasarlanan bu alanlar dışarıya açık olacak. Ticari alanlar, metro ve Akbatı AVM tarafında yer alacak.

 

Yeni projeler geliyor


500 bin metrekare üzerinde arsa stoğuna sahip olduklarını dile getiren Ünlü, öncelikli olarak Göksu'daki arsa üzerinde çalışmaların yapıldığını söyledi. Ünlü, Haramidere ve Büyükçekmece bölgelerinde de arsalarının yer aldığını sözlerine ekledi.

 

Tel: 444 30 60

Web: http://makyolsantral.com.tr/

 

Özge ÖZDEMİR/Konuttimes.com 

 



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Satışa çıkacak projeler