29 / 03 / 2024

Mahall Ankara ve Mahall Bomonti İzmir'de Ağustos ayı kampanyası!

 Mahall Ankara ve Mahall Bomonti İzmir'de Ağustos ayı kampanyası!

Mahall Ankara ve Mahall Bomonti İzmir projeleriyle kampanyaya destek veren Türkerler, çok cazip fırsatlar sunmaya başladı.


Gayrimenkuldeki tarihi kampanyaya Türkerler Holding de katıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, “Güçlü ekonomi, güçlü Türkiye için biz de varız” dedi. Mahall  Ankara  ve Mahall Bomonti  İzmir  projelerinde 31 Ağustos’a kadar görülmemiş, çok cazip fırsatlar sunuluyor. 


Gayrimenkul sektöründe Emlak Konut GYO ile başlayan ve GYODER ile büyüyen kampanyaya Türkerler Holding de katıldı. Mahall Ankara ve Mahall Bomonti İzmir projeleriyle kampanyaya destek veren Türkerler, çok cazip fırsatlar sunmaya başladı.


Türkerler Holding, 31 Ağustos’a kadar sürecek kampanya kapsamında, Mahall Ankara’da 60 ay vadede faizi sıfıra indirdi. Projeden ev almak isteyenler sadece yüzde 30 peşinatla hayallerindeki eve kavuşabilecek.


Türkerler, Mahall Bomonti İzmir projesinde de iddialı bir kampanya kararı aldı. Türkiye’nin en güzel şehri İzmir’de, yaşam, iş ve eğlence hayatının yeni cazibe merkezi Mahall Bomonti İzmir’de yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ve yüzde 0.70 faizle ev sahibi olmak mümkün olacak.




“Ev sahibi olmak isteyenlerin yüzü gülecek”


Türkiye’nin 15 Temmuz’da güçlü bir sınav verdiğini vurgulayan Türkerler Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, “Kamu, özel sektör, özellikle de halkımız bir araya gelerek Türkiye’yi uçurumun kenarından çevirdi. Bu sınavdan başarıyla çıktık. Şimdi sıra ekonomide” dedi.


Kazım Türker şöyle konuştu: “Türkerler Holding olarak, güçlü Türkiye, güçlü ekonomi için biz de varız. Bugüne kadar olduğu gibi, bugün de üzerimize düşen sorumluluğu alıyoruz. Ekonominin lokomotifi olan inşaat sektörü olarak duruşumuzu gösterme zamanıdır. Türkiye ekonomisine güvenimizin bir ifadesi olarak fedakârlık yapma zamanı olduğuna inanıyoruz. Emlak Konut’un başlattığı bu kampanyaya katılarak sektördeki canlılığın devamı için çalışacağız. Yatırımların devam etmesi, ekonomi çarklarının dönmesi, piyasanın hareketlenmesi için başlattığımız kampanya ile ev sahibi olmak isteyenlerin de yüzü gülecek.”




Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler