18 / 04 / 2024

Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna lansmanla basına tanıtıldı!

 Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna lansmanla basına tanıtıldı!

“Luxera” markasıyla konut üreten Luxera Gayrimenkul, bugün Çırağan Sarayı'nda dzüenlediği lansmanla Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna projelerini basına tanıttı...


İstanbul’un yükselen bölgelerinde “Luxera” markasıyla konut üreten Luxera Gayrimenkul, “Meydan ve Yenibosna” projelerinin lansmanını bugün Çırağan Sarayı'nda yapıldı. Toplantıya Luxera Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Emad Ragab, Luxera Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Şuayip, Luxera Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Taş, A Tasarım Kurucusu Ali Osman Öztürk katıldı.

 

Toplam 350 milyon TL'lik yatırımla hayata geçen Luxera Meydan projesinde  1+1 daireler 333 bin TL’den, yaşamın merkezindeki Luxera Yenibosna projesinde ise ilk 20 daireye özel olarak 399 bin TL’den başlıyor.


Bağcılar - Mahmutbey lokasyonunda 3 Metro hattının yanı başında yükselen Luxera Meydan ve Luxera Metro konut alıcılarına kazançlı bir yatırım vadediyor. 


 Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna lansmanla basına tanıtıldı!


Ramazan Taş

 

Luxera markalı projelerimizle lüksü ulaşılabilir fiyatlarla sunuyoruz


Luxera Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Taş; “Sektörümüzde yalnızca nitelikli konut projeleri geliştirmenin ötesinde, Luxera markamızla lüksü ulaşılabilir seviyelerde sunuyoruz. Bu noktada projelerimizde birinci sınıf malzemeleri ve alanın önde gelen markalarını tercih ediyoruz. Maliyetlerimiz her ne kadar yükselse de minimum karlılıkla müşteri memnuniyetimizi yüksek tutmayı amaçlıyoruz. Luxera markalı projelerimizin ortak noktaları; merkezi konumları, lüks donatıları ve ulaşılabilir fiyatlarıdır.” diye konuştu.


Luxera Yenibosna'da lansmana özel avantajlı fiyatlar

 

 110 konut ve 4 bin metrekare ticari alandan meydana gelen Luxera Yenibosna projesi Bahçelievler - Yenibosna’da hayata geçiriliyor.


Projede yer alan 1+1 ve 2+1 dairelerin alanları 72 ila 115 metrekare arasında değişiyor. Projenin modüler yapısı sayesinde taleplere göre daireler birleştirilerek 3+1 ve 4+1 yapılabiliyor.

 

Konut alıcılarına lansmana özel avantajlı fiyatların sunulduğu Luxera Yenibosna projesinde ilk 20 daireye özel olarak 1+1 daireler 399 bin TL’den başlıyor.  Teslimleri Ağustos 2019’da yapılacak olan Luxera Yenibona, Basın Ekspres yolunun yanı başında, E5 Otoyoluna 3 dakika, TEM Otoyolu ve Atatürk Havalimanı’na 4 dakikalık mesafede yer alıyor.


Luxera Meydan 3 metro hattının ortasında yükseliyor

 

Mahmutbey’de, bölgenin iki önemli caddesinin kesiştiği bir noktada yer alan Luxera Meydan, Yenikapı – Mahmutbey – Başakşehir ile Kabataş – Mecidiyeköy – Mahmutbey ve Mahmutbey – Başakşehir hattı olmak üzere toplam 3 metro hattının kesiştiği yerde yükseliyor. 

 

242 daire ile 50 ticari üniteden oluşan Luxera Meydan’da 1+1, 2+1, 3+1 konut tiplerinin yer alıyor. Projede daire alanları 72 metrekare ile 158 metrekare arasında değişiyor. Fiyatların lansmana özel olarak 333 bin TL’den başladığı Luxera Meydan'da teslimler Aralık 2019'da yapılacak.

 

Web: http://www.luxera.com.tr/

Telefon: 0212 465 44 34


 



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Satışa çıkacak projeler