19 / 04 / 2024

Livin İzmir'in lansmanı yapıldı! Teslimler 2019'da!

 Livin İzmir'in lansmanı yapıldı! Teslimler 2019'da!

Yaklaşık 2 bin 500 dairenin bulunacağı Livin İzmir'in lansmanı yapıldı. Projenin ilk etabı 2019 yılının Mart ayında teslim edilmeye başlayacak..


Cengiz İnşaat imzası taşıyan Livin İzmir'in lansmanı yapıldı. 35 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alan Livin  İzmir  projesi 366 konut ve 33 ticari birimden meydana geliyor. 


 6 etap olarak tasarlanan projenin ilk etaBında yer alan 1+1 daireler 630 bin TL, 2+1 dairelen 1 milyon 110 bin TL ve 3+1 dairelen 1 milyon 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.


Yaklaşık 2 bin 500 dairenin bulunacağı Livin İzmir'in 700 milyon lira değerinde olan ilk etabı 2019 yılının Mart ayında teslim edilmeye başlayacak.

 

Daire bedelinin yüzde 80’ine kadar banka kredisi


1+1'den 5+2'ye kadar değişen konut tiplerinin yer aldığı projede, 31 kat olarak inşa edilen ve Körfez manzarasına hakim dikey yaşam sunan bir kule bloğu ve 3 ila 7 arasında değişen katlarda inşa edilen, ferah peyzaj manzarası bulunan yatay yaşam imkanı sunan 7 adet konut bloğu yer alıyor.


Cengiz İnşaat Gayrimenkul Yatırım Koordinatörü Mehmet Cengiz, ilk etabın kaba inşaatını bitirdikleri Livin İzmir projesinde, ticari üniteleri satmak yerine kiralamayı tercih ettiklerini dile getirdi:


"4 bin yıllık Ege kültürü ile modern dünyanın ihtiyaçları harmanlandı"


Livin İzmir'in hem yaşamak hem de yatırım yapmak için cazip bir proje olduğunu söyleyen Cengiz İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Direktörü Mert Kurt şunları söyledi; "Projemiz sunduğu geniş metrekarelerle genel olarak oturmak için gelenlerin ilgisini çekiyor. Ancak eşsiz bir yaşam imkanı sunan özellikleriyle cazip bir yatırım fırsatı da sunuyor." diye konuştu.


Livin İzmir Proje Müdürü Hüseyin Koç ise proje için yeterliliklerini kanıtlamış lider firmalarla çalışıldığını söyleyen "Livin İzmir, toplam 35 bin metrekare arsa üzerinde, 28 bin metrekare peyzaj alanına sahip bulunuyor. Yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları ve farklı dinlenme noktalarıyla oluşturulan bu yeşil alanlar, otoparkların tamamının yer altına alınmasıyla sağlandı. Malzeme seçiminde doğal ve dayanıklı ürünler kullanılmasına dikkat edildi." dedi. 




http://www.livinizmir.com/