29 / 03 / 2024

Kuleli Evleri Bomonti'de 36 ay 0 faiz!

 Kuleli Evleri Bomonti'de 36 ay 0 faiz!

ıldırım Yapı Grubu’nun imzasını attığı Kuleli Evleri Bomonti’de kampanyalı satışlar başladı. Projede 36 aya kadar yüzde 0 faiz oranı veya yüzde 7 iskontolu cazip koşullarla ev sahibi olmak mümkün.



Sektördeki 45 yıllık tecrübesiyle Yıldırım Yapı Grubu’nun imzasını attığı Kuleli Evleri Bomonti evleri kampanyalı ödeme seçenekleriyle ön plana çıkıyor. İstanbul’un merkezinde yer alan Kuleli Evleri Bomonti 36 aya kadar yüzde 0 faiz oranı veya yüzde 7 iskontolu cazip koşullarla yeni sakinlerini bekliyor. 


45 yıllık tecrübesiyle gayrimenkul sektöründe fark yaratan Yıldırım Yapı Grubu’nun imzasını attığı Kuleli Evleri Bomonti’de kampanyalı satışlar başladı. İstanbul’un çekim merkezi Bomonti’de konumlanan Kuleli Evleri Bomonti için her keseye uygun kampanyaların startı verildi. Kuleli Evleri Bomonti’de yaşamak isteyenler 36 aya kadar sıfır faizle hayallerindeki eve kavuşabiliyor. Ayrıca, Kuleli Evleri Bomonti’de peşin alımlarda da yüzde 7 oranında indirim uygulanıyor.


13 adet ticari ünite de yer alıyor


Butik bir proje kimliğindeki Kuleli Evleri Bomonti, toplam 69 konuttan oluşuyor. Yerli vatandaşların yanı sıra yabancı yatırımcıların da dikkatini çeken Kuleli Evleri Bomonti’de ayrıca 13 adet ticari ünite olmak üzere 1872 metrekarelik ticari alan da bulunuyor. 


Osman Yıldırım: Kuleli Evleri Bomonti herkese sesleniyor


“Kuleli Evleri Bomonti’ye gösterilen ilgi bizi fazlasıyla memnun etti” diyen Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, “Kuleli Evleri Bomonti butik bir proje. Bu nedenle ilgi görmesi bizi şaşırtmadı. Yıldırım Yapı Grubu olarak bu projeden herkesin faydalanması adına biz de yeni bir kampanyaya başladık. Her kesimin ilgi gösterdiği projemizin şartlarını da uygun noktalara ulaştırdığımızı düşünüyorum” dedi.



http://www.kulelievleri.com/



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler