29 / 03 / 2024

Kocaeli Kartepe Konakları'na Körfez ülkelerinden büyük ilgi!

Kocaeli Kartepe Konakları'na Körfez ülkelerinden büyük ilgi!

Kartepe Konaklarının 1. Etabını teslim eden FDB İnşaat 2.Etap inşaatını sürdürdüğü ve 3.Etap için projelendirme yaptığı şu günlerde Körfez ülkelerinden teklifler almaya başladı...


Kartepe Konaklarının 1. Etabını teslim eden FDB İnşaat 2.Etap inşaatını sürdürdüğü ve 3.Etap için projelendirme yaptığı şu günlerde Körfez ülkelerinden teklifler almaya başladı. Mimarisi, mevkisi ve 90 dönüm üzerine kurulu olmasından dolayı Körfez ülkelerinde bulunan yatırımcıların dikkatini çeken Kartepe Konakları Kocaeli’ye örnek olacak bir projeye imza için hazırlanıyor.



Dubai, Kuveyt ve Katar ilk talep edenler


Ülke genelinde yatırımlarıyla meşhur Dubai, Kuveyt ve Katar firmaları uzun zamandır Kartepe Bölgesini izlemeye almışlardı. Kartepe kent merkezinde bulunan Kartepe Konakları’nın 144 daireli ilk etabının tamamlanmasıyla güvenilirliğini kanıtlayan FDB inşaat firma yetkilisi Fatih Deniz Bıçakçı Kartepe Konaklarının 3. Etabı için körfez ülkeleriyle iletişimini hızlandırdı. Körfez ülkelerinden gelen talep yönünde toplu satış yerine Apart Otel düşüncesinde hareket eden Bıçakçı, tüm anlaşmalar yapıldığı taktirde Kartepe Konakları 3. Etabını komple satıştan kaldıracak.



"Projeler devam eder"


FDB inşaat firma sahibi Bıçakçı, talepler doğrultusunda sadece Körfez ülkeleri için yeni projelerde yapabileceğini açıkladı. Yeni trend olarak bakılan Arap yatırımcı anlayışında düzeltme yapmak isteyen Bıçakçı ; “Araplar almış denildiğinde insanlar komple arap nüfus ikamet edecek sanıp çekingen davranıyor, ancak durum öyle değil. Körfez ülke yatırımcıları oturmak için değil kira geliri elde etmek için alım yapıyor. Yani bir siteyi komple körfez ülkelerinin alması demek geniş bir yatırım ağının bölgeye girmesi demektir. Bölge gelişimi devam ettiği taktirde yabancı yatırımcı girişi de devam eder. Bu sayede bölgenin tüm firmaları kazanır. “ açıklamasını yaptı.



Yurtiçi yatırımcıya da özel teklifler


12 ayda teslim edilecek olan 2.Etap için hızla çalışmalarını sürdüren FDB inşaat, özellikle 2.etap alıcılarına özel  yatırıma uygun teklifler sunuyor. %25 peşin kalanı kredilendirme zamanında veya teslimde gibi lansman çalışmaları yapan firma özellikle küçük metrekare dubleks daireleri için yoğun talep alıyor. Sosyal tesis alanları ve geniş metrekarede oturum sağlaması en büyük ayrıcalıklarından olan Kartepe Konakları aynı zamanda Kartepe Kent Merkezi’nin içerisinde yer alıyor. Hipordom, Kent Konut, Kent Merkezi , Bahçeşehir Koleji gibi kurumlara komşu olan Kartepe Konakları yatırımcılar  için özel bir değer taşıyor. 


Vatan




Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler