29 / 03 / 2024

KİPTAŞ Loca Mahal metrekaresi 5 bin 750 TL'ye satışta!

 KİPTAŞ Loca Mahal metrekaresi 5 bin 750 TL'ye satışta!

KİPTAŞ'ın hayata geçirdiği Loca Mahal projesi bugün projenin satış ofisinde gerçekleştirilen toplantıyla görücüye çıktı. Projede metrekare birim fiyatı lansmana özel olarak 5 bin 750 TL’den başlangıç gösteriyor...


 

"Yerinizi alın, geleceği kazanın" sloganıyla hayata geçirilen  Locamahal projesi bugün projenin satış ofisinde gerçekleştirilen toplantıyla basına tanıtıldı. 


KİPTAŞ'ın hayata geçirdiği Loca Mahal projesinin toplantısına Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ve  KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım da katıldı.


 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde 3 tipi daire tipi sunulan KİPTAŞ Loca Mahal 1.262 adet konuttan meydana geliyor. Projede metrekare birim fiyatı lansmana özel olarak 5 bin 750 TL’den başlangıç gösteriyor. 


Teslimleri 2020 yılında gerçekleştirilecek olan KİPTAŞ Loca Mahal'de dairelerin büyüklükleri 119 metrekare ile 208 metrekare arasında değişiyor. Proje 20 blok halinde yükseliyor. 


36 bin metrekare arsa alanında konumlandırılan Veliefendi Locamahal’de; temalı çocuk oyun alanları, spor sahaları, fitness merkezi, sauna, Türk Hamamı, havuz, yürüyüş-koşu ve bisiklet parkurları gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.


 KİPTAŞ Loca Mahal metrekaresi 5 bin 750 TL


İsmet Yıldırım


"Locamahal Veliefendi bölgeye değer katacak"

 


Loca Mahal'in basın toplantısında konuşan KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım; “Şehrin kalbindeki konumu ve lokasyonuyla son derece cazip bir noktada yer alan Locamahal Veliefendi projemiz, İstanbulluların en çok tercih ettiği gözde yaşam alanları arasında yer alıyor. Sahil hattıyla, E-5 Otoyolu’na yakınlığıyla, metro, metrobüs, deniz otobüsü ve  Marmaray  gibi tüm toplu ulaşım akslarının merkezinde yer alan Locamahal Veliefendi projemiz; sahile ve E-5’e 3 dakika, Atatürk Havalimanı’na 8 dakikalık mesafesiyle yatırımcılara avantaj sağlayacak. Burası ciddi anlamda potansiyeli yüksek bir lokasyon. Kentsel dönüşüm noktasında İstanbul’da, özellikle Zeytinburnu ve çevresinde gerçekleştirilecek her bir projenin önemi büyük.  Sonuçta halkımıza hizmet ediyoruz, daha modern, sağlıklı, güvenilir, deprem riski öngörülerek inşa edilmiş yepyeni evler teslim ediyoruz. KİPTAŞ olarak 450 milyon TL yatırımla hayata geçireceğimiz Locamahal Veliefendi projemizle bölgeye biz de maksimum katma değer sağlamayı amaçlıyoruz” diye konuştu. 

 

Tel: 444 30 49     

Web: http://locamahal.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Yeni konut projeleri