28 / 03 / 2024

Kiler GYO Towers ve Kordonboyu projelerini tanıttı!

Kiler GYO Towers ve Kordonboyu projelerini tanıttı!

Kiler GYO'nun Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirdiği Towers ve Kordonboyu projeleri bugün basına tanıtıldı. Avantajlı konumlarıyla dikkar çeken projeler kaliteli konut projeleri arasında yer alıyor.


Avrupa’nın en yüksek residence binası “İstanbul Sapphire” projesine imza atan Kiler GYO, Anadolu Yakasında iki projeyi birden hayata geçiriyor. Kartal sahiline yakın bir noktada yer alan Towers ve Kordonboyu projeleri bölgedeki avantajlı konumuyla dikkat çekiyor.


Farklı lokasyonda farklı gelir gruplarına sunduğu kaliteli konut projelerine bir yenisini daha ekleyen Kiler GYO’nun Referans Kartal Towers ve Referans Kartal Kordonboyu projeleri İstanbul Sapphire Residence Seyir Terasında düzenlenen basın toplantısıyla lanse edildi. Referans Kartal Towers, panoramik deniz ve adalar manzarasına hakim daireleriyle, terasta denize karşı jakuzi keyfi yapabileceğiniz yüksek yaşam standardı özellikleriyle öne çıkıyor.


LANSMAN DÖNEMİNE ÖZEL 260.000 TL’DEN BAŞLIYOR

31 katlı ve 24 katlı 2 bloktan oluşan projede 451 konut ve 800 metrekarelik ticari alan bulunuyor. Bölgede prestijli bir yaşam projesi olarak konumlanan Referans Kartal Towers’ta, fiyatlar lansman dönemize özel 260.000 TL’den başlarken, sağladığı yüksek prim avantajı ile konut alıcılarına emsalsiz bir yatırım fırsatı sunuyor.1+1,2+1, 3+1,4+1, ‘e kadar dört çeşit konut tipinin yer aldığı projede; 5+1, 4+1 ve 3+1’den oluşan penthouse daireler de yer alıyor.Lüks ve konforlu detaylara sahip konut seçeneklerinin sunulduğu projede 1+1 daireler 49 metrekareden başlarken 3+1 daireler 155 ila 172 metrekare arasında değişiyor. Penthouse daireler ise 211 metrekare ile 404 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


1+1 ve 2+1 daireler projenin girişinde yer alan 4 katlı baza bölümünde bulunuyor. Kule bloklarında ise geniş aileler için daha büyük dairelerin yer aldığı Referans Kartal Towers’ta tüm daire tipleri rahat yaşam alanları için tasarlanırken aile öncelikli modem yaşam yatırımcılara sunuluyor.


ÇOÇUKLAR İÇİN RENGARENK EĞLENCE ALANLARI

Proje bitiminde bin kişinin yaşayacağı Referans Kartal Towers’ta çocuklar da unutulmadı. Projede kreş, aktivite terasları, renk bahçeleri, meyve korusu, yapay dere ve su oyun alanlarıyla çocuklu ailelere alternatifli eğlence alanları sunuyor. Ayrıca, projenin giriş katında yer alan cadde mağazaları da dilediğiniz kadar alışveriş keyfini sürmenize imkan sağlıyor.

referans kartal towers


EVİNİZ EN BÜYÜK EĞLENCENİZ OLACAK

Konforlu yaşam alanlarının yer aldığı projede; Açık ve kapalı yüzme havuzlar, hamam, sauna, hobisalonları, fitness ve pilates, dans stüdyoları, koşu ve yürüyüş parkuru gibi birçok sosyal aktivite alanları sunuluyor.


HER YERE BİR KAÇ DAKİKADA ULAŞIM

Ulaşım ağı aksında yer alan Referans Kartal Towers’tan gideceğiniz yere birkaç dakika sonra ulaşmanız mümkün. Proje; Sahil yoluna iki dakika, Metroya iki dakika, Marmaray’a İki dakika, Adalet Sarayına iki dakika, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne üç dakika, Kartal İDO İskelesi’ne dört dakika, Maltepe, Pendik ve Bostancı İDO iskelelerine on yedi dakika, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na da yirmi yedi dakikada ulaşma imkanı sağlıyor.

300 Milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Referans Kartal Towers’ta daire teslimleri Mayıs 2018’de yapılacak.


REFERANS KARTAL KORDONBOYU

Kiler GYO, Anadolu Yakası’ndaki ikinci gayrimenkul yatırımını Referans Kartal Kordonboyu ile devam ettiriyor.100 Milyon TL yatırım bedeli ile son derece değerli bir bölgede yer alan proje yüksek yatırım potansiyeli taşıyor. Yüksek standartlarda bir yaşam sunan Referans Kartal Kordonboyu’nda 94 konut ve 11 adet ticari ünite yer alıyor. 17 katlı tek bloktan oluşan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere dört tip konut seçeneğini sunuluyor.Kalite ve konfora önem veren ailelerin taleplerine cevap verecek şekilde tasarlanan projede daireler 63 metrekare ile 235 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.



Lüks ve konforlu detaylara sahip konut seçeneklerinin sunulduğu projede daireler lansman dönemine özel KDV dahil 272.000 TL’den başlıyor. Adalar ve eşsiz deniz manzarasına hakim bir noktada alıcılarına emsalsiz bir yatırım fırsatı sunuyor.


Tel: 0 (212) 456 70 00

www.kilergyo.com/

www.referanskartalkordonboyu.com

referanskartaltowers.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Satışa çıkacak projeler