24 / 04 / 2024

Kartallife Atalar projesi özlenen mahalle hayatına kavuşturuyor!

Kartallife Atalar projesi özlenen mahalle hayatına kavuşturuyor!

Kartallife Atalar projesi, tüm lüksün ve konforun bir arada sunulduğu ama hayattan izole bir yaşamı sunan site hayatına inat, mahalle hayatını yeniden yaşatıyor.


Aslandağ Group’un 1977 yılından bu yana yapı malzemedeki deneyimini inşaat sektörüne taşıma kararıyla kurduğu STCA Gayrimenkul, ada bazlı kentsel dönüşüm projesi Kartallife-Atalar ile Kartal’ın en farklı projesini ortaya çıkarıyor. Denize nazır konumlanması, yeşil alanları, ulaşım hatlarının merkezinde kalması, geniş ve sessiz sokaklarıyla Kartal, Anadolu yakasının en prestijli ilçesi olmaya aday! Ada bazlı, A plus butik kentsel dönüşüm projesi olmasıyla büyük markalı konut projelerinden ayrılan Kartallife Atalar, tüm lüksün  ve konforun bir arada sunulduğu ama hayattan izole bir yaşamı sunan site hayatına inat, mahalle hayatını yeniden yaşatıyor. Projede stüdyo tipi dairelere yer verilmeyerek aile konsepti sunuluyor. STCA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Aslandağ, “Kartal’ın Sabiha Gökçen havaalanı, metro, deniz otobüsü gibi tüm ulaşım araçlarına ve İzmit Köprüsü, Bağdat Caddesi, E-5 hatlarına yakın oluşu birçok noktaya ulaşılabilirliği daha kolay hale getiriyor. Muhteşem Adalar manzarası, geniş ve sessiz sokakları ile Kartal sadece bugünün değil, geleceğin de yıldız ilçesi olmaya aday. İnşaatına hızla devam ettiğimiz Kartallife-Atalar, ada bazlı bir kentsel dönüşüm projesi.” açıklamalarında bulunurken, Kartallife-Atalar’da aile yaşam konseptini ele aldıklarını belirtiyor. Aslandağ: “Projemizde aile yaşam konseptini uygulamak istediğimiz için 1 0, 1 1 tipi dairelere yer vermedik. Çünkü sessiz sakin geniş sokaklara sahip Kartal’da ikamet eden halk genellikle ailelerden oluşuyor ve samimiyeti hissettiğiniz mahalle kültürü yaşanıyor.  STCA Gayrimenkul olarak Kartal’ın kaybetmediği, ama bizlerin özlediği mahalle hayatını projemize uyarlamak istedik. Aile yaşamı ve mahalle kültürü üzerine tasarladığımız projemiz, 2 1 ve 3 1 dairelerden oluşuyor. Kartallife-Atalar’ı ön plana çıkaran detaylardan biri de 4000 metrekarelik proje alanının yüzde 80’ini doğal peyzaj alanı olarak bırakmamız. Nefes aldıracak projemizle yeşilin tadını doyasıya çıkarma fırsatı sunuyoruz.” diyor.


Kartallife-Atalar’dan daire almanın şimdi tam zamanı!

İstanbul’un eşsiz Adalar’ını kuş bakışı seyretme imkanı sunan projede kullanılan farklı mimari teknik sayesinde dairelerin koridorları dahi gün ışığını alabiliyor. Kapalı otoparkın yanı sıra açık misafir otoparkının, çocuklar için oyun alanlarının, yılın 12 ayı hem açık hem de kapalı kullanılabilen havuzu, kapalı spor salonu ve çok amaçlı spor sahasının bulunduğu projede engellilere özel yürüme parkuru da mevcut. 24 katlı proje, 24 adet 2 1, 76 adet 3 1 ve 4 adet dubleks olmak üzere toplam 104 daireden oluşuyor. 2 1 dairelerin brüt metrekareleri 86 ila 117, 3 1 dairelerin 146 ila 169 ve dubleks dairelerinse 225 ila 256 metrekare arasında değişiyor. Haziran 2018’de teslim edilecek projenin metrekare satış fiyatları ise 5.265 TL’den başlıyor. 2 1 dairelerin satış fiyat aralıkları 450 bin ila 630 bin TL, 3 1’lerin 750 bin ila 975 bin, dubleks dairelerin de 1 milyon 550 bin-1 milyon 720 bin TL arasında. Kartallife-Atalar’da aile ve mahalle kültürünü, lüksü, konforu birlikte yaşamanın keyfine ulaşmak çok zor da değil! Dilerseniz yüzde 25 peşinatla 60 ay yüzde 0 faiz dilerseniz yüzde 25 peşinatla yüzde 0,95 faiz 120 aya kadar vade seçeneğini tercih ederek, huzurunuz için yeni bir adım atın!


 

Web: http://www.kartallife.com.tr/




Önerilen Bağlantılar : NEF Foldhome, Satışa çıkacak projeler