28 / 03 / 2024

Kartal İstMarina'dan daire alanlara Cote D'Azur tatili!

Kartal İstMarina'dan daire alanlara Cote D'Azur tatili!

Bu kapsamda firma, ev alan müşterisini 3 gün 3 gece Cote D'Azur'a gönderiyor durumdayız; başka bir deyişle bin 260 dairemiz alıcısıyla buluştu...


Bu kapsamda firma, ev alan müşterisini 3 gün 3 gece Cote D'Azur'a gönderiyor durumdayız; başka bir deyişle bin 260 dairemiz alıcısıyla buluştu. Gelen talebi dikkati alarak Cote d'Azur kampanyasını Ramazan ayma özel uzatmayı uygun bulduk. Böylece müşterilerimize yaz tatili de armağan edeceğiz. International Property Awards tarafından 'Dünyanın En iyi Yapı Geliştirme' projesi seçilen ve 2014 yılında, gelir kaleminde en fazla satışı gerçekleştiren İstMarina'ya ilgi artarak devam ediyor. Bizde bu ilgiye karşılık vermek maksadıyla müşterilerimizin mutluluğu için elimizden geleni yapıyoruz" dedi. 


30 MİLYONLUK KÖPRÜ 

Ziya Yılmaz, "İstMarina, ülkenin tanıtımı dışında bölgeye de katma değer sağlıyor. İstMarina'ya 2 adet, 30 milyon TL değerinde köprü yaptık. Tren yolu ve sahil yolu üzerinden geçen köprülerin toplam uzunluğu 380 metre olup E5 ve E6'yı sahil yoluna bağladı. 

Ayrıca köprüleri kavşakla tamamladık" diye konuştu. 

Dap Yapı, Kartal'da hayata geçirdiği İstMarina projesinde ramazan ayı için yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, Fransa'nın Akdeniz kıyılarındaki dünyaca ünlü tatil bölgesi Cote D'Azur'e seyahat hediye ediliyor. Monaco, Nice ve Cannes'da 4 gün 3 gece tam pansiyon konaklamalı Cote D'Azur kampanyası kapsamında, ramazan ayı boyunca İstMariııa'daki rezidans konutlardan satın alan herkes katılabilecek. 


YÜZDE 86'SI SATILDI 

Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "Seçim somasında pazarın oldukça hareketli olduğunu görüyoruz. İnsanlar yaz tatiline çıkmadan önce gayrimenkul alışverişini tamamlamak istiyor. İstMarina'da bin 463 ünitenin yüzde 86'sini satmış.


Sabah




Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler