28 / 03 / 2024

Kartal Çukurova Balkon sevgililere özel kampanya düzenledi!

Kartal Çukurova Balkon sevgililere özel kampanya düzenledi!

Çukurova Gayrimenkul, sevdiğiyle yeni bir yaşama adım atmak ya da eşine konforlu bir hayat hediye etmek isteyenleri Sevgililer Günü’nde 240 ay vadeli ve iki seçenekli kampanyası ile “ev”lendiriyor.


İnşaat sektöründe 24 yıldır prestijli projelere imza atan SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, Sevgililer Günü’nde sevdiğine anlamlı bir sürpriz yapmak isteyenlere “Balkon Hayatın Keyfidir” temalı projesi Çukurova Balkon’dan “ev”lenme fırsatı sunuyor. Yuva kurma hazırlığında olanlar ve eşiyle yeni bir hayata başlamak isteyenler, Kartal’ın gözde projelerinden Çukurova Balkon’dan bütçelerine en uygun kampanyayı seçerek konut sahibi olabiliyor. 19 ve 20 katlı iki blokta 1 1’den 4 1’e kadar toplam 261 konuta sahip olan Çukurova Balkon’da sunulan 240 ay vadeli ve iki seçenekli kampanya kapsamında, isteyenler yüzde 50 peşin ödeme yapıp kalan yüzde 50’yi Ocak 2018’de vade farksız olarak ödeyebiliyor. Peşinatsız konut sahibi olmak isteyenlere ise daire fiyatının yüzde 75’ine kadar kredi kullanma ve peşinatı Ocak 2018’de yine vade farksız olarak ödeme imkanı tanınıyor.


Kartal Metrosu’na ve yeni açılacak İKEA’ya 600 metre, Kartal Adliye Sarayı’na ve Maltepe Park AVM’ye 1,5 kilometre, Aydos Ormanı’na 2 dakika mesafede konumlanan Çukurova Balkon’da daireler çeşitlerine ve büyüklüklerine göre 386 bin ila 1 milyon 400 bin TL arasında fiyatlarla satışa sunuluyor. Eylül 2017’de teslim edilmesi planlanan Çukurova Balkon’un örnek daireleri de görülmeye hazır.


Deniz, adalar ve orman manzaralı balkon ve teraslar…

Merkezi konumunun yanı sıra deniz, adalar ve orman manzarasını da bir arada sunan Çukurova Balkon’da tüm dairelerde büyüklüğü oranında en az bir balkon bulunuyor. Bazı dairelerde iki ya da üç balkon, bazılarında ise 30 metrekareye kadar teras ya da 20 metrekareye kadar bahçe kullanım alanı yer alıyor.

Yüzde 85’i yeşil alandan oluşan Çukurova Balkon’da 750 metrekarelik iki katlı kapalı sosyal tesis alanı mevcut. Projenin sosyal alanları içinde; yarı olimpik açık yüzme havuzu, açık alanda tenis kortu, basketbol sahası, çok amaçlı saha, barbekü ve yürüyüş alanı yer alıyor. Hobi odası, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna ve buhar odası, kafeterya, toplantı odaları, fotokopi odası, hobi odaları, kapalı otopark ise projenin diğer sosyal alanlarını oluşturuyor. Kapalı otoparklarda 1 1, 2 1 ve 3 1 daireler için birer, 4 1 daireler içinse ikişer araçlık park yeri bulunuyor. Kameralı güvenliğin bulunduğu projede, zemin katta bulunan depo alanları ardiye olarak kullanabiliyor.



Web: http://www.cukurovabalkon.com/



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler