20 / 04 / 2024

Kartal Çukurova Balkon projesi Mart'ta görücüye çıkıyor!

Kartal Çukurova Balkon projesi Mart'ta görücüye çıkıyor!

İstanbul Kartal'da inşa edilen Çukurova Balkon projesinde lansman öncesine özel 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla ön satış süreci sürüyor. Proje Mart ayında görücüye çıkıyor...


Kent Yapı imzasıyla hayata geçirilecek Kartal Çukurova Balkon projesinin Mart ayında lansmanı gerçekleşecek. 7 bin metrekare arsa üzerinde yayılan Kartal Çukurova Balkon projesinde yüzde 1 peşinatla ödeme yapılıyor. 


Ruhsatı alınan Kartal Çukurova Balkon projesi 2 blok halinde 244 daireden meydana geliyor. Projede konut tipleri ise 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


Konum olarak İstanbul Anadolu Yakası Kartal Soğanlık'ta inşa edilen proje Kartal Adliye Sarayı'nın karşısında kalıyor ve KentPlus Residence'a yakın bir alanda yer alıyor. Projede teslimlerin ise 2016 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor. 


Daire fiyatlarının lansman öncesi döneme özel 240 bin TL'den başladığı projede sauna, fitness, spor alanları,  kapalı otopark, çocuk oyun alanı, yüzme havuzu gibi sosyal donatılar mevcut.


Kartal Çukurova Balkon projesi Mart


Kartal Çukurova Balkon projesi Mart


Kartal Çukurova Balkon projesi Mart



Tel: 444 8 259

Web: www.cukurovabalkon.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com