19 / 04 / 2024

Kartal Arma Menta projesinin inşaatı başlıyor!

Kartal Arma Menta projesinin inşaatı başlıyor!

Okkalar İnşaat güvencesiyle geliştirilen Arma Menta projesinde inşaat başlıyor. Teslimlerinin Haziran 2019'da yapılması hedeflenen proje toplam 158 daireden meydana geliyor...


Kartal'da Soğanlık bölgesinde metroya 1 km mesafede Okkalar İnşaat güvencesiyle geliştirilen Kartal Arma Menta projesinin inşaatı başlıyor. Yapı ruhsatı alınan ve 7 Mart'da lansmanı gerçekleştirilen Arma Menta Kartal'da sadece 2+ 1 ve 3 +1 daireler bulunuyor. Aile yaşamını ön planda tutan yönetim stratejisiyle ormana komşu proje olarak geliştirilen Arma Menta Kartal, Soğanlık bölgesinde ayrıcalıklı bir yaşam konsepti olmaya hazırlanıyor. 

 

2 Blok ve toplam 158 daireden oluşan Arma Menta Kartal'da market, eczane, kuaför, kuru temizleme, pastane gibi temel ihtiyaçları karşılayabilecek konspetlerin yer alacağı ticari alanların yanı sıra, açık havuz, fitness center, sauna, Türk hamamı, buhar odası, giyinme odaları, pilates, step, yoga ve aerobik gibi derslerin yapılabileceği stüdyolar, içinde şöminesi, mutfağı, kapalı çocuk oyun alanı ve oturma alanlarının yer aldığı kış bahçesi konsepti ile geliştirilmiş etkinlik alanı, çocuk oyun parkı, yürüyüş ve koşu parkurları ve pergoleler yer alıyor. Aynı zamanda her daireye özel tahsis edilmiş kapalı otopark alanlarından asansörle dairelere ulaşım sağlanabiliyor.

 

 Arma Menta Kartal konut projesinde 7/24 kapalı devre kamera sistemi ile gözetilecek güvenlik sisteminden servis bekleme alanlarına kadar pek çok imkan sunuluyor.

 

Kartal Arma Menta projesinde 82m² ve 136m² arasında değişen farklı kat planı seçenekleri sunuluyor. Arma Menta Kartal projesinde iç mekanlar birinci sınıf kalitede malzemeler kullanılarak dekore edilecek ve teslimleri Haziran 2019'da gerçekleşecek.


http://armamenta.com.tr/