19 / 03 / 2024

Karden İnşaat Sembol İstanbul fiyatları 130 bin TL'den başlıyor!

Karden İnşaat Sembol İstanbul fiyatları 130 bin TL'den başlıyor!

Eksiksiz hizmet anlayışı ile yoluna devam eden Karden İnşaat, proje içerisinde sunmuş olduğu olanaklar ile Bahçeşehir – Tem bağlantı yolu üzerinde ışıl ışıl bir projeye ve yaşam alanına imza atıyor...


44 mağazadan oluşan çarşı için hazırlıklarını titizlikle yürüten Karden İnşaat, 2015 yıl sonu faaliyete geçecek olan ticari alanlar için tek tek görüşmeleri geçekleştirerek bir birinden değerli markaları bir araya getirmeyi hedefliyor.  Şu ana kadar yüzlerce teklif alan ve görüşmelerini gerçekleştiren proje yetkilileri en kısa sürede markaları netleştirmeyi planlıyor.


Avrupa’ nın en iyi karma projesi Sembol İstanbul’ da bulunan çarşı konsepti konut ve çevre sakinlerine rahatlıkla alışveriş ve yaşam fırsatı sunarken, yatırımcılar içinde karlı bir fırsat oluşturuyor. Projenin mimarisinin yanı sıra inşaat kalitesi ve titiz çalışmaları ile kendini her fırsatta yenileyen çalışma anlayışıyla farklılığını ortaya koyan Karden İnşaat, cazip yatırım fırsatları oluşturmak için çalışmalarını yütürüyor.  

 

 

130.000 TL’ den Başlayan Fiyatlar…


Aralık 2015 tarihinde teslim edilecek proje, 3 farklı kampanya ile müşterisine fırsat sunmaya devam ediyor. Yatırımcılar dilerse yüzde 25 Peşin Ödeme + 30 Ay Vade Sıfır Faiz imkanı, dilerse %25 Peşin Ödeme +%50 Teslimde ödeme imkanı ya da yüzde 100 peşin + yüzde 10 İndirim imkanı çerçevesinde sunulan ödeme planlarından yararlanarak konut sahibi olabilecek.


130.000 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkan Sembol İstanbul, yatırımcılarına  yüzde 1 kdvimkânı da sunuyor. 2015 yılında da yatırımcısına kazandırmayı ve bu doğrultuda çalışmalarına devam eden Karden İnşaat, Sembol İstanbul projesi ile yatırımcılarına  yüzde 50 ile yüzde 60 oranları arasında bir kar sunmayı hedefliyor.



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler