24 / 04 / 2024

Kağıthane 7000 Evleri fiyatları 380 bin TL'den başlıyor!

Kağıthane 7000 Evleri fiyatları 380 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Kağıthane'de konumlanan Kağıthane 7000 projesinde konutlar 380 bin TL'den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Projede uygulanan kampanya ile, 60 ay sıfır vade farkı olanağı ve 120 aya kadar vadelerde de 0.69 vade farkı oranı ile kredi kullandırılıyor.


İstanbul Kağıthane'de konumlanan Kağıthane 7000 projesinde konutlar 380 bin TL'den başlayan fiyatlarla sunuluyor. GENYAP tarafından inşa edilen projede, geliştirilen finans sistemi ile peşin ödemelerde yüzde 20 indirim uygulanıyor. Ayrıca projede anlaşmalı bankalardan piyasa koşullarının altında kredi kullanma imkanı sağlanıyor. Projede uygulanan kampanya ile, 60 ay sıfır vade farkı olanağı ve 120 aya kadar vadelerde de 0.69 vade farkı oranı ile kredi kullandırılıyor. Proje, 8 blokta toplam 122 adet daireden oluşuyor. 90 metrekare ile 260 metrekare arasında değişken 2+1, 3+1 normal daire tiplerinin dışında, 3+1, 4+1 ve 5+1 olmak üzere dubleks daire tipleri de bulunuyor. Dairelerde ankastre ocak, fırın, davlumbaz, bulaşık makinesi ve mikrodalga fırın standart olarak bulunuyor. Kağıthane 7000 projesinde bin 600 metrekare fitness salonu ve 3 bin 300 metrekare doğa ile iç içe bahçe bulunuyor. Projenin Haziran 2016 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. 


BAYANLARA ÖZEL HAVUZ 

Uzman bir güvenlik ekibinin hizmet vereceği projede, bay ve bayanlar için ayrı ayrı tasarlanan kapalı havuzlar, fitness salonları ve saunaların yanı sıra çocuk oyun parkı, kafeterya gibi birçok alanı içerisinde barındıran sosyal tesisler bulunuyor. E-5 ve E-6 karayollarının ortasında bulunan proje, şehir merkezinin önemli noktalarına yakın konumlanıyor. 


TÜRKLER'DEN HACER TOWER'A YOĞUN İLGİ

Mekke'nin en büyük rezidans kulelerinden Hacer Tower'ın uzun dönem kiralama sistemine Türkiye'den yoğun ilgi geldiği açıklandı. Hacer Tower'ın kiralamasını yürüten Mresco'nun Türkiye Genel Müdürü Oya Zingal Dural, hac döneminin yanı sıra özellikle içinde bulunduğumuz yaz aylarında da, uzun dönem kiralama için ciddi anlamda talep aldıklarını belirtti. "İlk etapta projenin süitlerini uzun dönem kiralamaya sunduk ve beklediğimizin üzerinde bir taleple karşılaştık" diyen Dural, proje ile 5 yıldızlı bir rezidans hizmeti sunduklarını kaydetti. 


TAKSİTİ 500 DOLAR 

Dural, Hacer Tower'da ayda 500 dolar taksitle daire sahibi olunabildiğini söyleyerek, "4 farklı daire seçeneğinin yer aldığı projede 21 yıl boyunca, her yıl 7 gece 8 gün ev sahibi olmak mümkün" şeklinde konuştu. 


İSTANBUL'UN İLÇELERİ MASAYA YATIRILACAK

NEF Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur ve Kentsel Strateji Kurucu Ortağı, Şehir Plancısı A. Faruk Göksu tarafından 1 yıl önce kurulan Kentsel Vizyon Platformu, '39Kent1İstanbul Programı'nı başlattı. Programla, her biri Anadolu ve Avrupa kentlerinin birçoğundan daha büyük olan  İstanbul  ilçelerinin mekansal strateji planları hazırlanarak; yeni dönüşüm sürecinde farklılıklar ortaya konulacak, yeni planlama yaklaşımı ve kent modellerinin geliştirilmesine katkı sağlanacak. 


Takvim




Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler