29 / 03 / 2024

İzmir MyWay Terrace'de 790 bin liraya!

 İzmir MyWay Terrace'de 790 bin liraya!

MyWay Terrace ile bir konut projesinden çok farklı bir proje ortaya koyduklarına dikkat çeken Op. Dr. Kenan Kalı: "Süprizlerle dolu bir proje. 3+1 evinizin dışında bir odanız daha olacak'' dedi.


Gözde Grubu, 2016 yılında İzmir'in yeni cazibe merkezi olacak noktalarda sıradışı projeler gerçekleştirecek. İlk örneği Bornova Evka 3'te yapılacak MyWay Terrace olacak. 



Bir yılda bitecek 

Kenan Kalı, MyWay Terrace'nin, villayla konutun harmanlandığı melez bir proje olduğunu söyledi. MyWay Terrrace projesinin bir yıl içinde tamamlanacağını vurgulayan Kalı, "Ucuza yüksek düzeyde konfor, güvenlik ve kaliteli bir sosyal yaşam vaat eden projemizde 4 bin metrekare inşaat alanı bulunuyor. Ortalama daire büyüklüğü 200 metrekare civarında olacak ve daireler de 790 bin lira ile 1 milyon 400 bin lira arasında satışa sunulacak" diye konuştu. 


Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, MyWay Terrace projesiyle 20 VIP konut üreteceklerini söyledi. Yeni projenin satışlarını bir ay gibi kısa bir sürede tamamlayacaklarını belirten Kalı, "Rezervasyonlarımız yapıldı. Sadece Evka 3 içinde pazarlasak bile bu projemiz bir ay içinde bitecek. Çünkü Bornova ve Evka 3'te yaşayanlar; zeminin gücünü, havanın temizliğini, sürekli prim yapan bir bölge olduğunu zaten biliyor. Bölgede kiracı olanların ev sahibi olmak isteyeceği ya da 10-12 yıldır bölgede ev sahibi olanların evlerini daha modern bir evle değiştirmek isteyeceği bir projeyle karşılarına çıkıyoruz" dedi. 


Sürprizlerle dolu 

MyWay Terrace ile bir konut projesinden çok farklı bir proje ortaya koyduklarına dikkat çeken Op. Dr. Kenan Kalı, şunları söyledi: "Süprizlerle dolu bir proje. 3+1 evinizin dışında bir odanız daha olacak. Yani 3+1+1 ya da 4+1+1 gibi. Atölye, müzik odası ya da çalışma odası, isterseniz yatak odası olarak da kullanabilirsiniz. 20 konut için hem açık hem kapalı yüzme havuzu, saunası, "Türk hamamı, buhar odası olan sosyal donatıları bulunan bir proje hazırladık. Yaşama değer veren, seçkin bir hayat isteyen 20 aileye hizmet verecek bir proje. Kapalı otoparkı, 7/24 tam güvenliği bulunan ve giderlerin ortak paylaşıldığı bir yaşam alanı. Bu yüzden de tek başına çok pahalıya mal olan yaşayanlara çok daha ucuza yansıyacak." 


gozdegrubu.com/


Posta



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler