26 / 04 / 2024

İstanbul'un arka bahçesi Helenium Garden fiyatları! 69 bin liraya 1+0!

 İstanbul'un arka bahçesi Helenium Garden fiyatları! 69 bin liraya 1+0!

İstanbul'un arka bahçesi diye adlandırılan Pendik Kurtköy'de Başarır İnşaat tarafından hayata geçirilen Helenium Garden fiyatları 69 bin liradan başlıyor...


Helenium Garden fiyatları haberimizde bulunuyor. Proje, İstanbul'un arka bahçesi diye adlandırılan Pendik Kurtköy'de Başarır İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Helenium Garden projesi 7 ve 8 katlı 4 bloktan oluşuyor.


Helenium Garden vaziyet planı!


11 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Helenium Garden projesinin inşaat alanı 40 bin metrekare olarak belirlendi. Kurtköy'de hayata geçirilen Helenium Garden projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire alternatifleri bulunuyor. 


Helenium Garden nerede?


Yatırımın merkezi Kurtköy'de inşa edilen Helenium Garden, Havaalanı ve Çevreyolu'na çok yakın mesafede hayata geçiriliyor. Proje, Yenişehir Mahallesi Eşref Bitlis Bulvarı üzerinde konumlandırılıyor. Helenium Garden iletişim bilgilerine göre proje, Pendik Kurtköy'de hayata geçiriliyor. Proje, Boğaziçi ve Sultan Mehmet Köprülerine 20, Sabiha Gökçen Havaalanı’na ise 5 dakika mesafede inşa ediliyor.


Helenium Garden satış ofisi!


Helenium Garden satış ofisi telefon numarası 702 10 00 olarak belirlendi.


Helenium Garden fiyat!


Helenium Garden fiyatları 69 bin TL'den başlıyor.


Konut büyüklüklerinin 40 metrekareden başlayıp 133 metrekareye kadar yükseldiği Helenium Garden Evleri'nde; botanik bahçe, oyun alanları, yüzme havuzu ve spor alanları bulunuyor.


Helenium Garden teslim tarihi!


Helenium Garden teslim tarihi 2014 olarak belirlendi. 


Helenium Garden ulaşım;


Helenium Garden Telefon: 0216 533 81 81

Helenium Garden Web adresi: www.heleniumgarden.com


Melek GÜNER/Konuttimes.com