29 / 03 / 2024

HEP İstanbul’da yüzde 5 peşinat fırsatı!

 HEP İstanbul’da yüzde 5 peşinat fırsatı!

HEP İstanbul’dan ev sahibi olmak isteyenlere "yüzde 5 peşin, hemen yerleşin!” kampanyası bulunuyor. Proje Bakırköy-Beylikdüzü metrosuna yürüme mesafesinde konumlandırılıyor...


Tekfen kalitesiyle hayatlarının evine sahip olan HEP İstanbullular yeşilin, huzurun ve sosyal imkanların keyfini sürmeye başladı. Açık ve kapalı yüzme havuzları, spor sahaları, araç trafiğine kapalı, güvenlikli, zengin peyzajı ve ferah yaşam alanlarıyla ev sahiplerine ayrıcalıklarla dolu bir hayat sunan HEP İstanbul, daha çok aileyi bu keyifli yaşamla buluşturmak için hazırladığı avantajlı ödeme planlarına bir yenisini daha ekledi.


“Yüzde 5 peşin, hemen yerleşin!” kampanyası kapsamında HEP İstanbul’dan ev sahibi olmak isteyenler %5 peşinat, 5 yıl sıfır faizli Tekfen ödeme planıyla kendi evlerine hemen taşınmanın keyfini yaşayacak.


E-5 ve TEM bağlantı yolu kesişiminde Haramidere Kavşağı’nda yer alan HEP İstanbul, güçlü karayolu bağlantılarının yanı sıra metrobüs durağına ve planlanan Bakırköy-Beylikdüzü metrosuna yürüme mesafesinde bulunuyor.


HEP İstanbul’da çocuklar hep mutlu!


Çocukların, yaşamın merkezine konumlandırıldığı HEP İstanbul’da, farklı yaş grupları için 1.400 m2’ye varan çocuk oyun alanları kapalı ve açık yüzme havuzları, kütüphane, cep sineması, 3 km uzunluğundaki yürüyüş ve bisiklet parkurları, spor ve aktivite alanları bulunuyor. Çocuklar HEP İstanbul’da daha güvende, daha keyifli ve daha mutlu büyüyor.


Web: http://www.hepistanbul.com.tr/