28 / 03 / 2024

Helenium Garden Kurtköy fiyat listesi!

 Helenium Garden Kurtköy fiyat listesi!

Başarır İnşaat tarafından konumlandırılan ve Pendik Kurtköy'de inşa edilen Helenium Garden Kurtköy fiyat listesi...


Helenium Garden Kurtköy projesi, Başarır İnşaat tarafından inşa ediliyor. Pendik Kurtköy'de yer alan Helenium Garden Kurtköy'de stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. 11 bin metrekare arsa alanı üzerinde Kurtköy'de inşa edilen Helenium Garden Kurtköy fiyat listesi ne geçmeden önce projeden biraz bahsedelim. 


4 blokta yükselen projedeki bloklar 7 ve 8 katlı olarak konumlandırılıyor. İnşaat alanının 40 bin metrekare olduğu Helenium Garden Kurtköy projesinde daire büyüklükleri 40 metrekareden başlıyor 133 metrekareye kadar yükseliyor.


Helenium Garden Kurtköy ödeme planı na göre projedeki konutların satışları banka kredisi ile yapılabiliyor. Helenium Garden Kurtköy'de isterseniz firma bünyesinde yer alan ödeme seçeneklerinden de yararlanabiliyorsunuz.


Helenium Garden Kurtköy fiyat listesi!


Helenium Garden Kurtköy fiyat listesi bilgilerine göre projede yer alan konutlar 69 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.


Pendik Kurtköy'de konumlandırılan Helenium Garden Kurtköy projesinde bir çok sosyal olanak bulunuyor. Projede; Yüzme havuzu, spor alanları, botanik bahçe, oyun alanları gibi sosyal olanaklar yer alıyor.


Helenium Garden Kurtköy nerede sorusuna göre proje; Boğaziçi ve Sultan Mehmet Köprülerine 20, Sabiha Gökçen Havaalanı’na ise 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.


Telefon: 0216 533 81 81

Web adresi: www.heleniumgarden.com


Melek GÜNER/Konuttimes.com