29 / 03 / 2024

Helenium Garden adres!

 Helenium Garden adres!

7 ve 8 katlı 4 bloktan meydana gelen ve Pendik'te 11 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Helenium Garden adres bilgileri...


Pendik'te Başarır İnşaat projesi olan Helenium Garden adres bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. 4 bloktan meydana gelen Helenium Garden projesi 11 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Projede 40 bin metrekare inşaat alanı bulunuyor. 


Bloklarının 7 ve 8'er katlı olarak tasarlandığı Helenium Garden projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor. Daire büyüklüklerinin 40 metrekare ile 133 metrekare arasında değiştiği Helenium Garden'da bir çok sosyal olanak bulunuyor. Projede; Yüzme havuzu, spor alanları, botanik bahçe, oyun alanları gibi alanlar yer alıyor.


Helenium Garden adres!


Helenium Garden adres bilgileri şöyle; 


Yenişehir Mahallesi Eşref Bitlis Bulvarı No:3 Kurtköy Pendik / İstanbul


Pendik'te hayata geçirilen Helenium Garden, Boğaziçi ve Sultan Mehmet Köprülerine 20, Sabiha Gökçen Havaalanı’na ise 5 dakika uzaklıkta konumlandırılıyor.


Teslimlerinin 2014 yılında gerçekleştirileceği Helenium Garden'da metrekare fiyatı 1.900 lira ile 2 bin 500 lira arasında değişiyor. Projede bulunan daireler 69 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.


Helenium Garden irtibat;


Helenium Garden telefon: 0216 533 81 81

Helenium Garden adres  :  Yenişehir Mahallesi Eşref Bitlis Bulvarı No:3 Kurtköy Pendik / İstanbul


Web adresi: www.heleniumgarden.com


Melek GÜNER/Konuttimes.com