23 / 04 / 2024

Harmony Park Bağcılar!

 Harmony Park Bağcılar!

Mayra Yapı Teknolojileri ve Atilla Yılmaz Mimarlık ortaklığı ile hayata geçirilen Harmony Park Bağcılar detayları...


Harmony Park Bağcılar projesi İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da hayata geçiriliyor. Mayra Yapı Teknolojileri ve Atilla Yılmaz Mimarlık ortaklığı ile inşa edilen Harmony Park Bağcılar projesinde 3 blok bulunuyor. Projede toplam 176 daire bulunuyor. 


Harmony Park Bağcılar projesinin inşasına 4 ay önce başlandı.


Arsa alanının 7 bin 500 metrekare olduğu Harmony Park Bağcılar'da 5 bin 700 metrekare yeşil alan bulunuyor. Projenin inşaat alanı ise 22 bin metrekare.


2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden oluşan projede konutlar 106 metrekare ile 125 metrekare olarak 2 çeşit tasarlandı. 


Harmony Park Bağcılar teslim tarihi!


Harmony Park Bağcılar teslimleri 2014 Haziran'da yapılacak. Projede; çok amaçlı spor sahası, kapalı otopark, kamelyalar, çocuk oyun alanları, açık yüzme havuzu gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


Harmony Park Bağcılar fiyatları!


Harmony Park Bağcılar fiyatları 255 bin liradan başlıyor. Projedeki 2+1'ler 255 bin lira, 3+1'ler de 285 bin liradan başlıyor.


Harmony Park Bağcılar ödeme seçenekleri!


Harmony Park Bağcılar ödemeleri bir çok şekilde yapılabiliyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen Harmony Park Bağcılar projesinde banka kredisi kullanmak için yüzde 25 ödeme yapılıyor. Projede ayrıca firma bünyesi ile ödeme yapmak istiyorsanız 30 ay 0 faiz oranından yararlanabiliyorsunuz.


Harmony Park Bağcılar iletişim;


Harmony Park Bağcılar Telefon: 444 31 73

Harmony Park bağcılar Web Adresi: www.harmonypark.com.tr


Melek GÜNER/Konuttimes.com