28 / 03 / 2024

GYODER'in konut kampanyasına Tekfen'den destek!

 GYODER'in konut kampanyasına Tekfen'den destek!

Tekfen Emlak Geliştirme; ekonomiye dinamizm katmak ve gayrimenkul sektörünü canlandırmak amacıyla Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hayata geçirilen kampanyaya destek veriyor.


Tekfen Emlak Geliştirme; ekonomiye dinamizm katmak ve gayrimenkul sektörünü canlandırmak amacıyla Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hayata geçirilen“Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Bir Türkiye” kampanyasında yer alıyor.


Ekonomik büyümeye destek olmak ve gayrimenkul sektörüne hız kazandırmak için “Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Bir Türkiye” kampanyasına Tekfen Emlak Geliştirme; Avcılar, Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinin kesişiminde, bölgesinin en iyi lokasyonunda hayata geçirdiği “HEP İstanbul” ile destek veriyor. Tekfen Emlak Geliştirme; 1-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak “Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Bir Türkiye” kampanyası kapsamında HEP İstanbul’da ev sahibi olmak isteyenlere 120 ay vadeli ve aylık sabit yüzde 0.70 faiz oranı sunacak.


Tekfen Emlak Geliştirme; ekonomiye dinamizm katmak ve gayrimenkul sektörünü canlandırmak amacıyla Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hayata geçirilen“Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Bir Türkiye” kampanyasında yer alıyor. Kampanya ile Ağustos ayı boyunca Tekfen Emlak Geliştirme tarafından hayata geçirilen HEP İstanbul projesinden ev sahibi olmak isteyenlere, 120 ay vade üzerinden aylık sabit yüzde 0,70 kredi faiz oranı sunuluyor. Ayrıca peşinat oranı da yüzde 25 yerine yüzde 20’ye indiriliyor.


Kampanyaya destek olma konusunda tereddüt göstermediklerini belirten Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel, “Ülke olarak içerisinden geçtiğimiz bu dönem, özellikle ekonomimizin lokomotifi niteliğinde olan gayrimenkul sektörünü gönüllü olarak sorumluluk almaya itti. Ülkemiz alınan tedbirler ve ekonominin hızlı koordine olmasıyla başarılı bir sınav veriyor. Gayrimenkul sektörü, pek çok alt sektöre verdiği destek ve sağladığı istihdam rakamları ile Türkiye için ayrı bir önem taşıyor” dedi.


Tekfen Emlak Geliştirme olarak, ülkemizin ve sektörün geleceğine inandıklarını vurgulayan Egesel; “Hayatın Nisan 2017’de başlayacağı HEP İstanbul Projemizde bu kampanya kapsamında 120 ay vade ile yüzde 0,70 kredi faiz oranı sunacağız. 31 Ağustos’a kadar geçerli olacak kampanyada ayrıca yüzde 25 olan peşinat oranını yüzde 20’ye düşürdük. Daha güçlü bir Türkiye için sektörümüz kilit bir görev üstleniyor. Bu anlamda üzerimize düşen görevi sorumluluk bilinciyle yerine getirmeye hazırız.” diye konuştu.