28 / 03 / 2024

Güral Loft Çiftehavuzlar projesinde kampanya!

Güral Loft Çiftehavuzlar projesinde kampanya!

Ayrıcalıklarıyla dolu bir yaşam sunan Çiftehavuzlar projesinde ister yüzde 10 indirim, ister yüzde 25 peşin, kalanı 36 ay sıfır faiz ödeme imkanı ile ev sahibi olmak mümkün..


 Güral İnşaat, Bağdat Caddesi’nin kalbinde yer alan Çiftehavuzlar projesinde büyük bir kampanyanın startını verdi. Kampanyayla ister yüzde 10 indirim, ister yüzde 25 peşin, kalanı 36 ay sıfır faiz ödeme imkanı ile ev sahibi olmak mümkün hale geliyor. 1+1, 2+1 loft ve dublex daireler, 2 katlı mağaza ticari üniteleri ve 432 metrekarelik penthouse loft çatı dublexi ile 2 bloktan oluşan Çiftehavuzlar projesi, geniş odaları, iyi estetik mutfakları, şehir konseptli muhteşem tasarımı, terası ve tavan yüksekliği 5.30 metreyi geçen galerili salonu ile göz dolduruyor.


METRO HATTINA YÜRÜME MESAFESİNDE

Çiftehavuzlar projesi ulaşım açısından da büyük kolaylık sunuyor. Yapımına başlanılan Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro hattının projeye çok yakın mesafede bulunması, ev sahiplerine büyük avantaj sunuyor. 13 kilometre uzunluğunda ve 11 istasyondan oluşacak olan metro hattı, projenin pirim yapmasına da neden olacak.


KİŞİYE ÖZEL TASARIM İMKANI

Ayrıcalıklarıyla dolu bir yaşam sunan Çiftehavuzlar projesi, ev sahibi olmak isteyenlere farklı konseptler de sunuyor. Kişi, kendi istediği gibi dairesinde özel tasarım yapma şansı da bulabilecek. Dairelerin home Office olarak kiralanabileceği proje, yeni yapılacak Göztepe 60. yıl parkı Metro istasyonuna yürüyerek 2 dakika, sahile ise 5 dakika yürüme mesafesinde bulunuyor. Asansörlü otopark hizmeti, özel giriş, resepsiyon hizmeti, akıllı ev sistemi ve daha bir çok özelliği ile Güral İnşaat, mükemmel ve kaliteli yaşamı aileniz ve sevdiklerinizle bir araya getiriyor.



http://www.gural-insaat.com.tr/



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri