29 / 03 / 2024

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Kent Konutları’nda 43 daire açık arttırmayla satılıyor!

 Gaziosmanpaşa Sarıgöl Kent Konutları’nda 43 daire açık arttırmayla satılıyor!

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Kent Konutları’nda yer alan 43 daire 14 Mart tarihinde açık arttırma usulü ile satılacak. Başvurular için son gün 13 Mart olarak belirlendi.


Gaziosmanpaşa'da yer alan Sarıgöl Kent Konutları kapsamında 43 daire açık arttırma usulü ile satışa sunulacak. Açık arttırmaların 13 Mart saat 16.30'a kadar devam edeceği belirtildi.Gaziosmanpaşa Sarıgöl Kent Konutları için açık arttırmalar ise 14 Mart tarihinde gerçekleştirilecek. Gaziosmanpaşa Sarıgöl Kent Konutları açık arttırmasında birden fazla daire talebinde bulunuluyor. 


Acar İnşaat tarafından yapılan Gaziosmanpaşa Sarıgöl Kent Konutları açık arttırma kapsamında şartname ve tüm ekler Gaziosmanpaşa Belediyesi Başkanlık Binası'ndaki Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü’nden ücretsiz olarak temin edilebiliyor. Açık artırma ilk müracaatlarının Gaziosmanpaşa Belediyesi Başkanlık Binasındaki kentli servisine yapılması gerekiyor. Kentli servisine ilk müracaatlarını yapan kişilerin açık artırmaya katılım evraklarını son müracaat tarihine kadar Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü’ne sıra numaralı alındı karşılığında bizzat teslim etmeleri gerekiyor.Posta yolu ile yapılacak müracaat ve açık artırma teklifleri kabul edilmiyor. 



AÇIK ARTIRMA TARİH VE SAATLERİ:

   

B1 Blok (40 daire) 14.03.2014/Cuma/ 09:00   

A3 Blok (2 daire) 14.03.2014/Cuma/ 09:00 

B4 Blok (1 daire) 14.03.2014/Cuma/ 09:00 



AÇIK ARTIRMAYA KATILABİLMEK İÇİN GEREKLİ BELGELER:


a) Nüfus Müdürlüğü’nden son 1 ay içerisinde alınmış yerleşim yeri belgesi,

b) Gerçek kişilerin nüfus cüzdanı fotokopileri, (açık artırma sırasında kimlik bilgilerinin aslının ibrazı istenecektir).

c) Geçici teminatı yatırmış olmaları ve makbuzun ibrazı,

d) Şartnamenin her sayfasının istekli tarafından imzalanması ve son sayfasının okunup, her şartı kabul ettiğinin belirtilip imzalanması,

e) Tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile tam yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş imza sirkülerini veya vekâletnamenin aslı veya noter tasdikli örneğini vermeleri, 

f) Kamu tüzel kişilerinin ise, yukarıda belirtilen belgelerden ayrı olarak tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduğunu belirtir belgeyi vermeleri,

g) Açık artırmaya katılacak gerçek kişi, tüzel kişi ve kamu tüzel kişilerinin Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden alınacak, belediyeye ait borcu olmadığına dair belgeyi ibraz etmeleri gerekmektedir.



Sarıgöl Kent Konutları hakkında:


Gaziosmanpaşa'nın Yenidoğan Mahallesi'nde konumlandırılan Sarıgöl Kent Konutları 725 adet daireden meydana geliyor. 5 blok halinde yükselen Sarıgöl Kent Konutları projesi kentsel dönüşüm projesi olarak inşa ediliyor.


Sarıgöl Kent Konutları projesinde yer alan 1 oda 1 salon daireler 51 metrekare, 2 oda 1 salon daireler 91 metrekare ve 3 oda 1 salon daireler ise 115 metrekare büyüklüğünde tasarlandı.


Sarıgöl Kent Konutları teslim tarihi 2014 yılının Aralık ayı olarak belirlendi. Gaziosmanpaşa Sarıgöl Kent Konutları projesinde otopark, güvenlik, çocuk oyun alanları ve yüzme havuzu gibi sosyal imkanlar yer alıyor. 


Sarıgöl Kent Konutları iletişim

Telefon: 444 0 467 

Web Adresi:  http://www.gaziosmanpasa.bel.tr/

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com